Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V14.0 (270 грама)

КЪМ РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНО НАПЛИТАНЕ И КОРДАЖ LUXILON И БЕЗ КАЛЪФ.
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com
♦ Размер на главата: 97кв. инча ♦ Баланс: 325mm/6pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 270 грама ♦ Профил: 23,5mm/23,5mm/23,5mm 
380.00 лв.
Намалено от: 480,00 лева
* Размер на грипа:
 • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V14.0 (270 грама), 2023 година.

РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА ФАБРИЧНО НАПЛЕТЕНА ОТ WILSON.

Ракетата се предлага без калъф от Wilson

Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com

Новата ракета за тенис за 2021 година - WILSON PRO STAFF 97UL V14.0  - безупречна прецизност и чувство благодарение на Pro Staff технологията. Wilson Pro Staff 97UL V14.0 Racket позволява генериране на топспин благодарение на стандартната шарка на кордажа от 16/19. Изключителна опция за играчи търсещи топспин, контрол и маневреност.  Тегло на ракетата 270 грама ненаплетена и размер на главата на ракетата 97 квадратни инча. Със своите 270 грама ненаплетена, тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V14.0 2023г. е идеален избор за начинаещи/мъже, жени/ и средно-напреднали любители и играчи. Тя е подходяща и за подрастващи юноши и девойки. 

Отличителни черти на новия Wilson Pro Staff 97UL V14.0 (270 грама):

 • Paradigm Bending Technology - Модифицира разпределението на гъвкавостта на ракетата между главата и дръжката за повече прецизност и усещане.
 • FortyFive Technology - Графитените и кевларови нишки в рамката на ракетата са вплетени под 45 градусов ъгъл, за подобряване на чувството и стабилността.
 • String Mapping Technology - Повишаване на гъстотата на кордажа в удрящата зона за повече контрол, сила и усещане.
 • Маневреност
 • Braided Graphite Technology- Вплетени Кевлар и Графит - Лимитират ненужните вибрации и подобряват комфорта и контрола по топката.
 • Стабилност
 • Wilson Ergo End Cap - По-удобна капачка на ракетата отдолу, за по-голяма удбоство и ергономичност.

 

 • Размер на главата – 97 кв. инча/ 626кв.см.
 • Тегло /Ненаплетена/ - 270 грама
 • Баланс  - 32,5 см.
 • Гъвкавост  - 67 Flex
 • Цвят – Rust

      Линията на Wilson Pro Staff - История - Разработена в Чикаго, Илинойс, САЩ, Серията Pro Staff е една от най-легендарните имена в тениса. Използвана от най-добрите играчи в историята на тениса. Серията Pro Staff е известна като едни от най-добрите ракети в света на тениса. Първата ракета Wilson Pro Staff е представена от Jack Kramer Autograph Model. Следва иконата Wilson Pro Staff 85 - представена и използвана до края на кариерата на легендата Пийт Сампрас. Серията на Wilson Pro Staff е изборът на големи шампиони като Джими Конърс, Стефан Едберг, Джим Къриър, Крис Евърт, Щефи Граф, Мери Пиърс и разбира се Роджър Федерер, така както и най-добрият български тенисист Григор Димитров.

 

Тип Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com
Размер на главата 97кв. инча
Баланс 325mm/6pts HL
Тегло (ненаплетена) 270 грама
Профил 23,5mm/23,5mm/23,5mm
Твърдост Stiffness 66
Състав Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Дължина 27in/68,58cm
Намалено от 480,00 лева
Безплатно наплитане КЪМ РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНО НАПЛИТАНЕ И КОРДАЖ LUXILON И БЕЗ КАЛЪФ.
Код на продукт: WR126010U

Pro Staff -  Неостаряваща ракета, разработена в края на  70 те и началото на 80 те години.  Разполага с баланс, който е насочен към дръжката на ракетата, тънък профил на рамката, вплетен Графит/Кевлар конструкция, периметрична система за тегло насочена към 3 и 9 часа за по-голяма стабилност при нечисти удари.  Ракетите Pro Staff  са известни със своите изключителен контрол и усет.

Braided Kevlar/Graphite - 

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Amplifeel -   Осигурява изключително чувство в съчетание с повишена сила на ракетата и намаляване на теглото й. Включва изцяло направена от Базалт дръжка и спомага за намаляване на вибрациите благодарение на вградения материал- Уретан Полимер.

Spin Effect Technology - Първата технология за тенис ракети, която увеличава въртящия момент  на топката при удар, без това да коства на играчите да променят своя замах. Мрежата изглежда по-ниска и корта изглежда по-дълъг при всеки удар. Използвайки по-малко хоризонтални корди (cross strings) отколкото вертикални(main strings), тази технология позволява на вертикалните корди да се отклонят  и максимално бързо да се възстановят. Резултатът е генериране на огромен топспин.

Smart Tennis Sensor Ready - 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


 • Poryazov
© 2024 Всички права запазени