Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V14.0 (270 грама)

КЪМ РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНО НАПЛИТАНЕ И КОРДАЖ LUXILON И БЕЗ КАЛЪФ.
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com
♦ Размер на главата: 97кв. инча ♦ Баланс: 325mm/6pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 270 грама ♦ Профил: 23,5mm/23,5mm/23,5mm 
380.00 лв.
Намалено от: 480,00 лева
* Размер на грипа:
 • 1
 • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V14.0 (270 грама), 2023 година.

РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА СЪС СЛЕДНИТЕ ПОДАРЪЦИ:

1.  Безплатно наплитане - Труд

2.  Кордаж Luxilon /според наличностите ни/

3.  Доставка и застраховка при транспорт

Ракетата се предлага без калъф от Wilson

Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com

Новата ракета за тенис за 2021 година - WILSON PRO STAFF 97UL V14.0  - безупречна прецизност и чувство благодарение на Pro Staff технологията. Wilson Pro Staff 97UL V14.0 Racket позволява генериране на топспин благодарение на стандартната шарка на кордажа от 16/19. Изключителна опция за играчи търсещи топспин, контрол и маневреност.  Тегло на ракетата 270 грама ненаплетена и размер на главата на ракетата 97 квадратни инча. Със своите 270 грама ненаплетена, тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V14.0 2023г. е идеален избор за начинаещи/мъже, жени/ и средно-напреднали любители и играчи. Тя е подходяща и за подрастващи юноши и девойки. 

Отличителни черти на новия Wilson Pro Staff 97L V14.0 (290 грама):

 • Paradigm Bending Technology - Модифицира разпределението на гъвкавостта на ракетата между главата и дръжката за повече прецизност и усещане.
 • FortyFive Technology - Графитените и кевларови нишки в рамката на ракетата са вплетени под 45 градусов ъгъл, за подобряване на чувството и стабилността.
 • String Mapping Technology - Повишаване на гъстотата на кордажа в удрящата зона за повече контрол, сила и усещане.
 • Маневреност
 • Braided Graphite Technology- Вплетени Кевлар и Графит - Лимитират ненужните вибрации и подобряват комфорта и контрола по топката.
 • Стабилност
 • Wilson Ergo End Cap - По-удобна капачка на ракетата отдолу, за по-голяма удбоство и ергономичност.

 

 • Размер на главата – 97 кв. инча/ 626кв.см.
 • Тегло /Ненаплетена/ - 270 грама
 • Баланс  - 32,5 см.
 • Гъвкавост  - 67 Flex
 • Цвят – Rust

      Линията на Wilson Pro Staff - История - Разработена в Чикаго, Илинойс, САЩ, Серията Pro Staff е една от най-легендарните имена в тениса. Използвана от най-добрите играчи в историята на тениса. Серията Pro Staff е известна като едни от най-добрите ракети в света на тениса. Първата ракета Wilson Pro Staff е представена от Jack Kramer Autograph Model. Следва иконата Wilson Pro Staff 85 - представена и използвана до края на кариерата на легендата Пийт Сампрас. Серията на Wilson Pro Staff е изборът на големи шампиони като Джими Конърс, Стефан Едберг, Джим Къриър, Крис Евърт, Щефи Граф, Мери Пиърс и разбира се Роджър Федерер, така както и най-добрият български тенисист Григор Димитров.

 

Тип Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com
Размер на главата 97кв. инча
Баланс 325mm/6pts HL
Тегло (ненаплетена) 270 грама
Профил 23,5mm/23,5mm/23,5mm
Твърдост Stiffness 66
Състав Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Дължина 27in/68,58cm
Намалено от 480,00 лева
Безплатно наплитане КЪМ РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТНО НАПЛИТАНЕ И КОРДАЖ LUXILON И БЕЗ КАЛЪФ.
Код на продукт: WR126010U

Pro Staff -  Неостаряваща ракета, разработена в края на  70 те и началото на 80 те години.  Разполага с баланс, който е насочен към дръжката на ракетата, тънък профил на рамката, вплетен Графит/Кевлар конструкция, периметрична система за тегло насочена към 3 и 9 часа за по-голяма стабилност при нечисти удари.  Ракетите Pro Staff  са известни със своите изключителен контрол и усет.

Braided Kevlar/Graphite - 

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Amplifeel -   Осигурява изключително чувство в съчетание с повишена сила на ракетата и намаляване на теглото й. Включва изцяло направена от Базалт дръжка и спомага за намаляване на вибрациите благодарение на вградения материал- Уретан Полимер.

Spin Effect Technology - Първата технология за тенис ракети, която увеличава въртящия момент  на топката при удар, без това да коства на играчите да променят своя замах. Мрежата изглежда по-ниска и корта изглежда по-дълъг при всеки удар. Използвайки по-малко хоризонтални корди (cross strings) отколкото вертикални(main strings), тази технология позволява на вертикалните корди да се отклонят  и максимално бързо да се възстановят. Резултатът е генериране на огромен топспин.

Smart Tennis Sensor Ready - 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


 • Poryazov
© 2023 Всички права запазени