Работно време 09:00 - 17:00 понеделник - петък
  • Марки
  • Пол
  • Цена
  • Цвят
  • Играч

Ленти за глава

Показване: Списък / Икони
Показване:
Подреди по:
NEWЛента за глава NIKE TENNIS HEADBAND FLUO ORANGE /ОРАНЖЕВА/
В кошницата
Сравни
В любими
36.00 лв.
Намалено от: 40,00 лева
с ДДС: 36.00 лв.
NEWЛента за глава NIKE TENNIS HEADBAND LIGHT BLUE /СВЕТЛО-СИНЯ/
В кошницата
Сравни
В любими
36.00 лв.
Намалено от: 40,00 лева
с ДДС: 36.00 лв.
NEWЛента за глава NIKE TENNIS HEADBAND NAVY /НЕЙВИ/
В кошницата
Сравни
В любими
36.00 лв.
Намалено от: 40,00 лева
с ДДС: 36.00 лв.
NEWЛента за глава NIKE TENNIS HEADBAND RED /ЧЕРВЕНА/
В кошницата
Сравни
В любими
36.00 лв.
Намалено от: 40,00 лева
с ДДС: 36.00 лв.

Тенисът е един от най-предпочитаните спортове в цял свят. За да се чувствате комфортно и удобно по време на игра, то ваше задължение е да се погрижите за своето оборудване. Покупката на качествени обувки, ракета за тенис, облекло и накитници, е също толкова важна колкото и покупката на лента за глава.

Не можем да отречем фактите, че при един удар по невнимание е твърде вероятно да контузите своята китка и да си причините травма за дълго време. Ако не носите лента за глава, то това автоматично означава, че няма такъв аксесоар, който да прекратява или предотвратява потенето, в зависимост от материалите, участващи при направата на лентата.

Разнообразие от ленти за глава

Ние от tenisselect.com ви предлагаме огромно разнообразие от ленти за глава, продукти на световноизвестни марки. Заложете на качеството, достигащо до вас на изключително достъпни и приемливи цени. Разполагаме с коктейл от цветове, сред които да извършите своя напълно информиран избор. Тези продукти са задължително допълнение към вашата екипировка, независимо дали сте мъж, жена или дете.

Хората, които отделят достатъчно внимание и отношение на това как ще изглеждат, докато протича тренировката им на корта, са именно онези личности, които бързо съумяват да подобряват резултатите си, и паралелно с това, да се справят перфектно с осигуряване на соята безопасност.

Разнообразните ленти за глава не са предмет, благодарение на който да се предпазите от травма, те по-скоро са онази част от вашето оборудване, допълваща комфорта и удобството ви по време на игра. Доверете се на перфектно съчетания каталог, който предоставяме на вашето внимание. Покупката на лента за глава би могла да се окаже възможно най-добрата инвестиция, съществувала някога.

Аксесоарите са в готовност да ви запазят в кондиция, дори и при продължително бягане. Качествените материали са признак, че не ще настъпи скорошната им амортизация. Благодарение на филтрите, притежавате привилегията бързо и лесно да поръчате точно онази лента, от която се нуждаете. По ваше желание можете да подредите артикулите, съобразно тяхната стойност.

Разнообразието от размери несъмнено ще задоволи желанията и потребностите ви. Отдайте се на онлайн пазаруване, което ще допринесе за това тенисът да се превърне в още по-любим спорт за вас.

Покажи още
  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени