Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

 

Всички маратонки поръчани от онлайн магазин TENNISSELECT.COM се изпращат С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ.  Транспортните разходи по връщане и повторно изпращане от нас към Вас на продукти при замяна са за ВАША СМЕТКА.

ВНИМАНИЕ!!! - ИМАМЕ САМО ПРЕГЛЕД /ОТВАРЯ СЕ САМО ПЛИКА НА ЕКОНТ, БЕЗ ТОЗИ НА ПРОДУКТА/ НА ОБЛЕКЛА.

Всички облекла поръчани от онлайн магазин TENNISSELECT.COM се изпращат САМО С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД /ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТВОРИТЕ САМО ПЛИКА НА ЕКОНТ, БЕЗ ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА НА ПРОДУКТА/.  Транспортните разходи по връщане и повторно изпращане на продукти от нас към Вас при замяна са за ВАША СМЕТКА.

МОЛЯ, ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД, ЧЕ ПРИ ВРЪЩАНЕ НА ДАДЕН ПРОДУКТ И НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА ДРУГИ ПРОДУКТИ, ЗАПЛАТЕНИТЕ ОТ ВАС СУМИ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ САМО ПО БАНКОВ ПЪТ след посочена и изпратена от Вас банкова сметка на e-mail - info@tennisselect.com.

Банкови сметки написани и изпратени към нас на ръка няма да бъдат приети като основание за връщане на суми.

Продукти върнати към нас с Услуга - Наложен платеж - няма да бъдат търсени от нас.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ СА 100% ОРИГИНАЛНИ. НЕ ПРЕДЛАГАМЕ РЕПЛИКИ.

 

 

TENNISSELECT.COM работи с куриерските услуги на ECONT EXPRESS .

Моля, имайте в  предвид, че транспортните разходи при замяна на продукти в двете посоки са за Ваша сметка (Неподходящ размер облекло или маратонки), освен ако не е изпратен грешен такъв или при обстоятелства възникнали по наша вина. 

При поръчка на обемни и тежки артикули като кутии с тенис топки условията за безплатна доставка не са валидни.

Моля имайте в предвид, че получаването на поръчани от Вас продукти във фиксиран от Вас час не е безплатно.  Това е допълнителна услуга и се заплаща от Получателя на стоката спрямо ценовите тарифи на Еконт.

Тенис Селект ЕООД си запазва правото да прави промени по условията за безплатна доставка.

Условия за безплатна  доставка:

1. До офис на ЕКОНТ    -   за всички поръчки на стойност над 49,99 лв(Може да посочите офис на ECONT EXPRESS   като коментар към поръчката или наш служител ще Ви препоръча офис при телефонното обаждане за уточняване на поръчката). Моля, имайте предвид, че се изисква документ за самоличност при получаване на пратка!

2. До адрес на клиента  - за всички поръчки на стойност над 99,99 лв. 

Ако стойността на поръчката Ви е по-малка от 50 лв. доставката е за Ваша сметка.

Ако стойността на поръчката Ви е по-малка от 100 лв. и е до Ваш посочен адрес, доставката е за Ваша сметка.

3. При плащане с банков превод всяка поръчка ще бъде изпратена с безплатна доставка без значение сумата на поръчка.

Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България.

Извън територията на България се начисляват допълнителни такси в зависимост от съответната държава, които могат да варират между 30-80 лева.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

1. Плащате директно на куриера /Наложен платеж/ при получаването на стоката било то в офис на ECONT или до Ваш адрес.  - Тенис Селект ЕООД си запазва правото да откаже да изпълни поръчка в опеделени случаи, направена чрез този метод на плащане.

2. EPAY.BG - Предварително плащане с карта, регистрирана в системата на ePAY.bg 

3. PAY PAL - Световно-известна и сигурна система за плащания. 

4. Банков превод по наша банкова сметка.  Ако желаете този начин на плащане, моля пишете на info@tennisselect.com или се свържете с нас на посочените в сайта телефони.  

5. Easypay - Предварително плащане на каса на Easypay в търговските обекти в страната.  

6. B-Pay - Плащане към нас чрез Ваша банкова карта през банкомат в страната. За да използвате този метод на плащане е необходимо преди завършването на Вашата поръчка да изберете начин на плащане чрез E-pay - след което системата ще Ви препрати автоматично към сайта на E-Pay и там ще се ориентирате лесно как да платите избраните от Вас продукти чрез банкомат.

Всички продукти се обработват и изпращат по ECONT само след потвърждение от наша страна чрез телефонно обаждане или e-mail.

Времето за доставка е от 1 до 3 работни дни от потвърждаване на поръчката.

В периоди на Промоции, Black Friday и Коледни Намаления времето за доставка се увеличава от 1 до 5 работни дни.

Моля имайте в предвид, че Нашата цел е доставката към клиента да бъде осъществена възможно най-бързо като срокове до колкото е възможно това.

Екипът на TennisSelect.com не носи отговорност при забавяне на доставките по вина на Еконт Експрес или техните куриери.

Над 80% от продуктите, които предлагаме са налични в нашия склад.  

Моля, да ни извините ако поради някакви обстоятелства и причини Ви бъде отказана дадена поръчка или част от поръчка. 

Ние ще Ви уведомим ако поради някакви обстоятелства има вероятност да бъде забавена доставката.

Ако има артикул на търговските марки, с които работим, който Ви интересува (а не го откривате в www.tennisselect.com) можете да се свържете с нас. Ще се постараем да удовлетворим желанията Ви.

Искаме да съобщим, че всички наши продукти са ни предоставени от официалните представители на марките било то от България или Европа. Всички продукти са излезли от официалните заводи на марките, с които работим. 

Как да поръчам?

Изберете продукта, който бихте желали да закупите и кликнете върху него. Повечето артикули имат 'Задължително' поле под цената, в което трябва да посочите конкретна стойност (например - размер на грип при ракетите; размер на тенис обувките или облеклото).  След посочване на съответната стойност натиснете бутон 'В кошницата' за да добавите избрания продукт. В ляво от бутона може да регулирате количеството на избрания артикул чрез бутони "-" и "+". Ако желаете можете да продължите с разглеждане и добавяне на още продукти към Кошницата или директно да поръчате това, което вече сте добавили в Кошницата.  

При позициониране на мишката върху розовият бутон с  изобразена количка в горния десен ъгъл на екрана можете да проследите съдържанието на кошницата си - брой артикули и обща стойност.

В края на този прозорец има два бутона -1. Бутон "Вижте Кошницата" и 2. Бутон "Плащане".

При натискане на 1. Бутон "Вижте Кошницата" системата Ви визуализира избраните продукти заедно със снимка, наименование, модел(артикулен номер), кличество, единична цена и общо.  По-надолу ще видите два бутона: Бутон "Използвай Купон Кода или Ваучер за отстъпка" и Бутон "Използвай Ваучерът за подарък" след натискане на които(бутони) изскачат празни полета за въвеждане на съответните стойности(кодове). След въвеждане на кодовете, които имате може да продължите с поръчката като кликнете върху бутон 'Плащане'

Вариант с Бутон "Ваучер за отстъпка" :

 

Вариант с Бутон "Ваучер за подарък" :

 

При натискане на 2. Бутон "Плащане" се отваря прозорец, където трябва да попълните своите лични данни за доставка до адрес или доставка до офис (указва се в празното поле с наименование : "Коментари към поръчката"). Преди да натиснете Бутон "Поръчай" се намират празни полета за въвеждане съответно на "Код за отстъпка" и/или "Подаръчен ваучер" (ако имате такива). След въвеждането им трябва да натиснете Бутон "Обнови", за да може системата да разпознае и приложи тези кодове и след това натискате бутон "Поръчай" или "Потвърди поръчката".

  • Ако желаете сега да регистрирате своя Профил - трябва да попълните формата с необходимите за доставката данни, както и паролата за бъдещ достъп до Вашия Профил.
  • Ако желаете да пазарувате като Гост -  трябва да попълните формата с необходимите за доставката данни.
  • Ако сте 'съществуващ клиент' - въведете Вашия e-mail и парола, основните данни Вие вече сте попълнили при създаване на Профила си - убедете се в достоверността им.

Важно : Ако поради някакви обстоятелства Бутони "Вижте Кошницата и "Плащане" не се визуализират при позициониране на мишката върху бутона в горния десен ъгъл, моля използвайте Бутони - "Количка" и "Към Плащане", които се намират в близост до Бутон "Моят Профил".

Последната стъпка е да проверите и потвърдите поръчката. В посочения от Вас e-mail ще получите съобщение, че поръчката Ви е приета и се обработва.

 

  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени