Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Условия за безплатна  доставка:

1. Безплатна е доставката До Офис на ЕКОНТ  - за поръчки на обща стойност над 89,00 лв. (Може да посочите офис на ECONT EXPRESS   като коментар към поръчката). Моля, имайте предвид, че се изисква документ за самоличност при получаване на пратка!

2. Безплатна доставка До адрес на клиента  - за поръчки на обща стойност над 189,00 лв.  

Ако стойността на поръчката Ви е по-малка от 89,00 лв.  плащате следното: 

1. До офис на Еконт - 4,00 лв.

2. До Ваш домашен или работен адрес  - 7,00 лв.

Ако стойността на поръчката Ви е по-малка от 189,00 лв. и е до Ваш посочен адрес, доставката е за Ваша сметка и заплащате - 7,00 лв. доставка.

3. ПРИ 3/ТРИ/ ОТКАЗА НА КЛИЕНТ ДА ЗАПЛАТИ СВОЯТА ПРАТКА В ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ ДО АДРЕС, ПРИ ВСЯКА СЛЕДВАЩА/ОТ ЧЕТВЪРТАТА НАГОРЕ/ ПОРЪЧКА НЕ ВАЖАТ УСЛОВИЯТА ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА /ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ КЛИЕНТА/.

4. Тенис Селект ЕООД си запазва правото в определени случаи да откаже да изпълни поръчки с избран метод на плащане Наложен Платеж.

При липса на връзка с клиент Тенис Селект ЕООД си запазва правото да Анулира Поръчка с избран метод на плащане Наложен Платеж.

5. При Поръчка на Тенис Топки условията за безплатна доставка не са валидни.

Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България.

Извън територията на България се начисляват допълнителни такси в зависимост от съответната държава, които могат да варират между 30-80 лева.

Моля имайте в предвид, че получаването на поръчани от Вас продукти във фиксиран от Вас час не е безплатно. Това е допълнителна услуга и се заплаща от Получателя на стоката спрямо ценовите тарифи на Еконт.

Тенис Селект ЕООД си запазва правото да прави промени по условията за доставка.

I. ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Времето за доставка е от 1 до 5 работни дни след направата на поръчката Ви.

В периоди на Промоции, Black Friday и Коледни Намаления времето за доставка се увеличава от 1 до 8 работни дни.

Моля имайте в предвид, че Нашата цел е доставката към клиента да бъде осъществена възможно най-бързо/още на следващия работен ден/ като срокове доколкото е възможно това.

Екипът на TennisSelect.com не носи отговорност при забавяне на доставките по вина на Еконт Експрес или техните куриери.

Над 70% от продуктите, които предлагаме са налични в нашия склад.  

Моля, да ни извините ако поради някакви обстоятелства и причини Ви бъде отказана дадена поръчка или част от поръчка. Ще се опитаме да се реваншираме по някакъв начин за което.

Ние ще Ви уведомим ако поради някакви обстоятелства има вероятност да бъде забавена доставката.

Ако има артикул на търговските марки, с които работим, който Ви интересува (а не го откривате в www.tennisselect.com) можете да се свържете с нас. Ще се постараем да удовлетворим желанията Ви.

Искаме да съобщим, че всички наши продукти са ни предоставени от официалните представители на марките било то от България или Европа. Всички продукти са излезли от официалните заводи на марките, с които работим. 

II. ИМАМ ЛИ ПРАВО НА ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА?

Всички маратонки поръчани от онлайн магазин TENNISSELECT.COM се изпращат С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ (САМО ДО ОФИС НА ЕКОНТ) - Транспортните разходи по връщане и замяна на продукти са за Ваша сметка при условие, че сте върнали продуктите в перфектно състояние. Виж повече за условията за замяна тук https://tennisselect.com/order-cancellation

ПРИ 3/ТРИ/ ОТКАЗА НА КЛИЕНТ ДА ЗАПЛАТИ СВОЯТА ПРАТКА В ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ ДО АДРЕС, ПРИ ВСЯКА СЛЕДВАЩА/ОТ ЧЕТВЪРТАТА НАГОРЕ/ ПОРЪЧКА НЕ ВАЖАТ УСЛОВИЯТА ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА /ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ КЛИЕНТА/.

ВНИМАНИЕ!!! - ИМАМЕ САМО ПРЕГЛЕД НА ОБЛЕКЛА И АКСЕСОАРИ.

Всички облекла и аксесоари поръчани от онлайн магазин TENNISSELECT.COM се изпращат САМО С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД. - Транспортните разходи по връщане и замяна на продукти са за Ваша сметка при условие, че върнатите продукти отговарят на условията тук -->https://tennisselect.com/order-cancellation

МОЛЯ, ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД, ЧЕ ПРИ ВРЪЩАНЕ НА ДАДЕН ПРОДУКТ И НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА ДРУГИ ПРОДУКТИ, ЗАПЛАТЕНИТЕ ОТ ВАС СУМИ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ САМО ПО БАНКОВ ПЪТ след посочена и изпратена от Вас банкова сметка на e-mail - info@tennisselect.com.

Банкови сметки написани и изпратени към нас на ръка няма да бъдат приети като основание за връщане на суми.

Продукти върнати към нас с Услуга - Наложен платеж - няма да бъдат търсени от нас.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ СА 100% ОРИГИНАЛНИ. НЕ ПРЕДЛАГАМЕ РЕПЛИКИ.

 

 

TENNISSELECT.COM работи с куриерските услуги на ECONT EXPRESS .

При поръчка на обемни и тежки артикули като кутии с тенис топки условията за безплатна доставка не са валидни.

III. КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА ДОСТАВКАТА?

Условия за безплатна  доставка:

1. До офис на ЕКОНТ    -   за всички поръчки на стойност над 89,00 лв(Може да посочите офис на ECONT EXPRESS   като коментар към поръчката). Моля, имайте предвид, че се изисква документ за самоличност при получаване на пратка!

2. До адрес на клиента  - за всички поръчки на стойност над 189,00 лв.  

Ако стойността на поръчката Ви е по-малка от 89,00 лв.  плащате следното: 

1. До офис на Еконт - 4,00 лв.

2. До Ваш домашен или работен адрес  - 7,00 лв.

Ако стойността на поръчката Ви е по-малка от 189,00 лв. и е до Ваш посочен адрес, доставката е за Ваша сметка и заплащате - 7,00 лв. доставка.

Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България.

Извън територията на България се начисляват допълнителни такси в зависимост от съответната държава, които могат да варират между 30-80 лева.

Моля имайте в предвид, че получаването на поръчани от Вас продукти във фиксиран от Вас час не е безплатно.  Това е допълнителна услуга и се заплаща от Получателя на стоката спрямо ценовите тарифи на Еконт.

Тенис Селект ЕООД си запазва правото да прави промени по условията за безплатна доставка.

IV. КАКВИ СА НАЧИНИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ?

1. Плащате директно на куриера /Наложен платеж/ при получаването на стоката било то в офис на ECONT или до Ваш адрес.  - Тенис Селект ЕООД си запазва правото да откаже да изпълни поръчка в опеделени случаи, направена чрез този метод на плащане.

2. EPAY.BG - Предварително плащане с карта, регистрирана в системата на ePAY.bg 

3. Банков превод по наша банкова сметка.  Ако желаете този начин на плащане, моля пишете на info@tennisselect.com или се свържете с нас на посочените в сайта телефони.  

4. Easypay - Предварително плащане на каса на Easypay в търговските обекти в страната.  

5. B-Pay - Плащане към нас чрез Ваша банкова карта през банкомат в страната. За да използвате този метод на плащане е необходимо преди завършването на Вашата поръчка да изберете начин на плащане чрез E-pay - след което системата ще Ви препрати автоматично към сайта на E-Pay и там ще се ориентирате лесно как да платите избраните от Вас продукти чрез банкомат.

Как да поръчам?

Изберете продукта, който бихте желали да закупите и кликнете върху него. Повечето артикули имат 'Задължително' поле под цената, в което трябва да посочите конкретна стойност (например - размер на грип при ракетите; размер на тенис обувките или облеклото).  След посочване на съответната стойност натиснете бутон 'В кошницата' за да добавите избрания продукт. В ляво от бутона може да регулирате количеството на избрания артикул чрез бутони "-" и "+". Ако желаете можете да продължите с разглеждане и добавяне на още продукти към Кошницата или директно да поръчате това, което вече сте добавили в Кошницата.  

При позициониране на мишката върху розовият бутон с  изобразена количка в горния десен ъгъл на екрана можете да проследите съдържанието на кошницата си - брой артикули и обща стойност.

В края на този прозорец има два бутона -1. Бутон "Вижте Кошницата" и 2. Бутон "Плащане".

При натискане на 1. Бутон "Вижте Кошницата" системата Ви визуализира избраните продукти заедно със снимка, наименование, модел(артикулен номер), кличество, единична цена и общо.  По-надолу ще видите два бутона: Бутон "Използвай Купон Кода или Ваучер за отстъпка" и Бутон "Използвай Ваучерът за подарък" след натискане на които(бутони) изскачат празни полета за въвеждане на съответните стойности(кодове). След въвеждане на кодовете, които имате може да продължите с поръчката като кликнете върху бутон 'Плащане'

Вариант с Бутон "Ваучер за отстъпка" :

 

Вариант с Бутон "Ваучер за подарък" :

 

При натискане на 2. Бутон "Плащане" се отваря прозорец, където трябва да попълните своите лични данни за доставка до адрес или доставка до офис (указва се в празното поле с наименование : "Коментари към поръчката"). Преди да натиснете Бутон "Поръчай" се намират празни полета за въвеждане съответно на "Код за отстъпка" и/или "Подаръчен ваучер" (ако имате такива). След въвеждането им трябва да натиснете Бутон "Обнови", за да може системата да разпознае и приложи тези кодове и след това натискате бутон "Поръчай" или "Потвърди поръчката".

  • Ако желаете сега да регистрирате своя Профил - трябва да попълните формата с необходимите за доставката данни, както и паролата за бъдещ достъп до Вашия Профил.
  • Ако желаете да пазарувате като Гост -  трябва да попълните формата с необходимите за доставката данни.
  • Ако сте 'съществуващ клиент' - въведете Вашия e-mail и парола, основните данни Вие вече сте попълнили при създаване на Профила си - убедете се в достоверността им.

Важно : Ако поради някакви обстоятелства Бутони "Вижте Кошницата и "Плащане" не се визуализират при позициониране на мишката върху бутона в горния десен ъгъл, моля използвайте Бутони - "Количка" и "Към Плащане", които се намират в близост до Бутон "Моят Профил".

Последната стъпка е да проверите и потвърдите поръчката. В посочения от Вас e-mail ще получите съобщение, че поръчката Ви е приета и се обработва.

 

  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени