Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

Гаранция за най-добри цени и обслужване

ГАРАНЦИЯ ЗА ОТЛИЧНИ ЦЕНИ И ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТ

ГАРАНЦИЯ ЗА НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ - Ние сме онлайн магазинът с едно от най-доброто обслужване и компетентност по отношение на предлаганите продукти. Можем да Ви консултираме за всеки един продукт/свързан с тениса/, който откривате не само в нашия магазин, но и в необятното интернет пространство. Гарантирана обратна връзка към клиента. Ако срещнете, видите продукт в интернет пространството или в реален магазин с цена по-ниска от нашата, изпратете ни линк към въпросния сайт или снимка с цената на продукта в магазина, на info@tennisselect.com и ние ще Ви върнем отговор до 24 часа с нашето предложение.

За всякакви други въпроси относно продукт или каквото и да е, пишете на горния e-mail или се свържете с нас на 0887 387924 или 0887 280125.

ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИ

МОЛЯ, ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ВСИЧКИ СТОКИ, КОИТО СЕ ПРЕДЛАГАТ В WWW.TENNISSELECT.COM СА МАРКОВИ И ОРИГИНАЛНИ.  НЯМА РЕПЛИКИ.

 www.tennisselect.com предлага нови продукти, които се ползват със стандартната гаранция на Официалния производител. Гаранцията започва да тече от датата на доставка на продукта и е за срок от 30 календарни дни. Гаранцията не покрива щети, нанесени поради неправилна употреба, тя се отнася само за случаи на открит фабричен дефект или повреда в следствие на употреба, въпреки че продуктът е бил ползван съобразно инструкциите за употреба. Гаранцията не се отнася за щети, причинени от неправилна употреба.

Клиентът може да върне закупените продукти и в следните случаи:

  • продуктът има фабричен дефект.
  • колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието си;
  • продуктите са доставени или фактурирани погрешно.

Вие трябва да информирате  www.tennisselect.com за възникналия проблем и намерението си да върнете закупения продукт, чрез e-mail или по телефон  в рамките на 30 дни след получаване на продукта. Върнатият продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка с придружаващата го документация.

Ние ще заменим продукта с нов като замяната ще бъде извършена според условията на обикновена поръчка, но за наша сметка. Ще Ви уведомим ако www.tennisselect.com, не разполага с идентичен продукт за да имате възможността да изберете друг, с който да заменим върнатия. Ако не можем да Ви предоставим идентичен продукт и не желаете да получите друг, www.tennisselect.com ще възстанови заплатената от Вас сума, не по-късно от 7 работни дни, считано от датата на потвърждението, че продуктът е върнат в офиса на Интернет магазина съобразно изискванията и проблемът отговаря на описаните по-горе. Възстановяването на сумата става по банков път по посочена от Вас лична банкова сметка.

Не може да претендирате за замяна или възстановяване на сума ако дефектът е възникнал в следствие неправилна употреба на продукта.

Разходите за връщане и повторно изпращане при възникнал гаранционен дефект, остават за сметка на www.tennisselect.com.

  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени