Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Отменяне

МОЛЯ, ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ВРЪЩАНЕТО НА СУМИ ПО ВЪРНАТИ ПРОДУКТИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА САМО ПО БАНКОВ ПЪТ.

Клиент има правo да замени или върне получената стока  в срок от 30 дни от датата на получаване, в следните случаи:

  • Клиентът е поръчал неподходящ размер на стоката;
  • Без основателна причина (според българското законодателство);
  • В случай на гаранционен дефект - колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието си; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктът има фабричен дефект (тези обстоятелства са описани по-подробно в раздел "Гаранция").

Вие трябва да информирате  www.tennisselect.com  за своето намерение да замените или върнете закупения продукт, чрез e-mail или по телефон, в рамките на 30 дни след получаване на продукта. След като известите желанието си, Вие сте отговорен за връщането на стоката в рамките на 30 дни от получаване на продукта, в противен случай искането Ви ще бъде счетено за недействително.

Върнатият продукт трябва да бъде в идеално състояние - неупотребяван, чист, без странични миризми, в оригиналната си опаковка, с всички прикачени етикети и придружаваща документация. В случай, че продукта е бил доставен коректно и няма видим дефект по него, разходите за връщането и изпращането на нова стока ще останат за Ваша сметка. 

Ако са налице всички изисквания относно върнатия продукт ние ще го заменим за желания от Вас. При невъзможност за замяна,  www.tennisselect.com ще възстанови заплатената от Вас сума, не по-късно от 7 дни, считано от датата на потвърждението, че продуктът е върнат в перфектно състояние в офиса на Интернет магазина. Възстановяването на сумата става по банков път по посочена от Вас лична банкова сметка.

Не може да претендирате за замяна или възстановяванена сума ако върнатият продукт не е в перфектно състояние. При наличие на какъвто и да било дефект по опаковката или съдържанието ( следи от използване, свалени протектори, етикети и други), ние ще Ви върнем първоначалния продукт за Ваша сметка.

 

  • RapidSSL Seal
© 2014 - 2019 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax