Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Уважаеми клиенти, моля прочетете внимателно долните редове. Благодарим!!!!

МОЛЯ, ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ВРЪЩАНЕТО НА СУМИ ПО ВЪРНАТИ ПРОДУКТИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА САМО ПО БАНКОВ ПЪТ В СРОК ДО 4 РАБОТНИ ДНИ СЛЕД ДАТАТА НА ПРИСТИГАНЕ НА ПРОДУКТА ПРИ НАС.

Банковата сметка трябва задължително да ни бъде изпратена на e-mail - info@tennisselect.com, за да може Ви върнем сумата в най-кратки срокове, ако не сте си избрали нещо друго.

Продукти за замяна изпратени към нас с Услуга Наложен Платеж няма да бъдат потърсени от нас.

Транспортните разходи в двете посоки при връщане и замяна на продукти са за Ваша сметка, но само ако продукта е в перфектно състояние, тогава може да бъде приет в нашия склад и да Ви изпратим подходящия размер.

ПРИ 2/ДВА/ ОТКАЗА НА КЛИЕНТ ДА ЗАПЛАТИ СВОЯТА ПРАТКА В ОФИС НА ЕКОНТ ИЛИ ДО АДРЕС, ПРИ ВСЯКА СЛЕДВАЩА/ОТ ТРЕТАТА НАГОРЕ/ ПОРЪЧКА НЕ ВАЖАТ УСЛОВИЯТА ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА /ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ КЛИЕНТА/.

Тенис Селект ЕООД си запазва правото да откаже да изпълни поръчки в определени случаи направени чрез Метод за плащане - Наложен Платеж.

При липса на връзка с клиент Тенис Селект ЕООД си запазва правото да Анулира Поръчка с избран метод на плащане Наложен Платеж.

Клиент има правo да замени или върне получената стока/ Не Ви е харесал продукта/ в срок от 30 дни от датата на получаване, в следните случаи:

  • Клиентът е поръчал неподходящ размер на стоката;
  • Без основателна причина (според българското законодателство);
  • В случай на гаранционен дефект - колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието си; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктът има фабричен дефект (тези обстоятелства са описани по-подробно в раздел "Гаранция").

Задължителни изисквания относно състоянието на върнатите към нас продукти, за да може да бъде осъществена успешно замяната.

Маратонки и облекла Трябва да бъдат в оригиналните си кутии и опаковки с всички прикачени етикети, лепенки и надписи към тях. Не трябва да бъдат носени навън, не трябва да са мръсни, изцапани и да имат следи от игра. С една дума трябва да са в състояние за моментална репродажба и в ново състояние както сме Ви ги изпратили.

Тенис ракети -  Найлоновата оригинална от производителя опаковка върху дръжката на ракетата никога не трябва да бъде премахвана ако желаете замяна на тенис ракета. Ракетата не трябва да е била използвана, да е играно с нея, не трябва да е надраскана, да се надписва надпис по нея, така както и не трябва да се поставят грипове, оловни лепенки и други такива материали по нея. Освен всичко това, за да се осъществи замяна на тенис ракета, Вие трябва да ни я изпратите в състояние както сме Ви я изпратили, с всички оригинални опаковки към нея и сте отговорен при транспорта към нас. Трябва да сте я опаковали много добре, за да я получим във вид готов за репродажба.  Тенис ракети, които сме наплели по желание на клиента се считат за "Къстамизирани,персонализирани" и не подлежат на замяна въпреки че са нови /единствено ако клиента заплати стойността на използвания кордаж/, освен ако има грешка при наплитането и тя е по наша вина.  

Тенис сакове, аксесоари, кордажи, грипове и овергрипове -  Оригиналните опаковки, пликове, найлони никога не трябва да бъдат отваряни и отваряни. За саковете естествено, че може да отворите найлона, но без да се разкъсва, за да може да отворите сака след това.

Тенис топки -  Никога не трябва да бъдат отваряни за да може да претендирате за замяна.

Заключение!!!!

За да може да осъществим замяна на продукти с други такива, Вие задължително трябва да спазите условията описани по-горе, а именно продукта трябва да е готов за моментална репродажба и в ново, неупотребявано състояние.  Продуктите могат да бъдат внимателно премерени в уютна домашна обстановка или във Вашия офис и ако не Ви харесат да бъдат върнати към нас в ново състояние с всички етикети и обозначения към тях.  

Вие трябва да информирате  www.tennisselect.com  за своето намерение да замените или върнете закупения продукт, чрез e-mail или по телефон, в рамките на 30 дни след получаване на продукта. След като известите желанието си, Вие сте отговорен за връщането на стоката в рамките на 30 дни от получаване на продукта, в противен случай искането Ви ще бъде счетено за недействително.

Върнатият продукт трябва да бъде в идеално състояние - неупотребяван, чист, без странични миризми, в оригиналната си опаковка, с всички прикачени етикети и придружаваща документация. В случай, че продукта е бил доставен коректно и няма видим дефект по него, разходите за връщането и изпращането на нова стока ще останат за Ваша сметка. 

Ако са налице всички изисквания относно върнатия продукт ние ще го заменим за желания от Вас. При невъзможност за замяна,  www.tennisselect.com ще възстанови заплатената от Вас сума, не по-късно от 4 работни дни, считано от датата на потвърждението, че продуктът е върнат в перфектно състояние в офиса на Интернет магазина. Възстановяването на сумата става по банков път по посочена от Вас лична банкова сметка.

Не може да претендирате за замяна или възстановяванена сума ако върнатият продукт не е в перфектно състояние. При наличие на какъвто и да било дефект по опаковката или съдържанието ( следи от използване, свалени протектори, етикети и други), ние ще Ви върнем първоначалния продукт за Ваша сметка.

 

  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени