Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

ТЕНИС РАКЕТА WILSON PRO STAFF X V14.0 (315 грама)

Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА НЕНАПЛЕТЕНА/БЕЗ КОРДАЖ/ И БЕЗ КАЛЪФ.
♦ Размер на главата: 100 кв. инча ♦ Баланс: 310mm/10pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 315 грама без кордажа ♦ Профил: 21,5mm/21,5mm/21,5mm 
388.50 лв.
Намалено от: 545,00 лева
* Размер на грипа:
 • 2
 • 3
 • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Pro Staff X V14.0 315 грама, 2023 година.

РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА НЕНАПЛЕТЕНА/БЕЗ КОРДАЖ/ И БЕЗ КАЛЪФ.

Ракетата се предлага без калъф от Wilson

Новата ракета за тенис за 2023 година - WILSON PRO STAFF X V14.0 Racket 315 грама -    – Безупречна прецизност и чувство благодарение на Pro Staff технологията.  Със своята отворена наплетка на кордажа 16х19 и тънка рамка от 21,5 мм. Wilson Pro Staff X позволява генериране на топспин. Изключителна опция за играчи търсещи топспин, контрол и плейабилити. Теглото на ракетата от 315 грама ненаплетена заедно с изключителния баланс от 31см/10pt. HL(към дръжката на ракетата) и размера на главата от 100 квадратни инча позволява на тази ракета да се усеща по-маневрена и лека в сравнение с Wilson Pro Staff RF Autograph със своите 340гр.

Подходяща за средно-напреднали и напреднали играчи.

Отличителни черти на новия Wilson Pro Staff X V14.0 (315 грама):

 • Paradigm Bending Technology - Модифицира разпределението на гъвкавостта на ракетата между главата и дръжката за повече прецизност и усещане.
 • FortyFive Technology - Графитените и кевларови нишки в рамката на ракетата са вплетени под 45 градусов ъгъл, за подобряване на чувството и стабилността.
 • String Mapping Technology - Повишаване на гъстотата на кордажа в удрящата зона за повече контрол, сила и усещане.
 • Маневреност
 • Braided Graphite Technology- Вплетени Кевлар и Графит - Лимитират ненужните вибрации и подобряват комфорта и контрола по топката.
 • Стабилност
 • Wilson Ergo End Cap - По-удобна капачка на ракетата отдолу, за по-голяма удбоство и ергономичност.

 

Линията на Wilson Pro Staff - История - Разработена в Чикаго, Илинойс, САЩ, Серията Pro Staff е една от най-легендарните имена в тениса. Използвана от най-добрите играчи в историята на тениса. Серията Pro Staff е известна като едни от най-добрите ракети в света на тениса. Първата ракета Wilson Pro Staff е представена от Jack Kramer Autograph Model. Следва иконата Wilson Pro Staff 85 - представена и използвана до края на кариерата на легендата Пийт Сампрас. Серията на Wilson Pro Staff е изборът на големи шампиони като Джими Конърс, Стефан Едберг, Джим Къриър, Крис Евърт, Щефи Граф, Мери Пиърс и разбира се Роджър Федерер, така както и най-добрият български тенисист Григор Димитров.

 

Тип РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА НЕНАПЛЕТЕНА/БЕЗ КОРДАЖ/ И БЕЗ КАЛЪФ.
Размер на главата 100 кв. инча
Баланс 310mm/10pts HL
Тегло (ненаплетена) 315 грама без кордажа
Профил 21,5mm/21,5mm/21,5mm
Твърдост Stiffness 65
Състав Braided Graphite with Aramid
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Дължина 27in/68,58cm
Намалено от 545,00 лева
Код на продукт: WR125811U

Pro Staff -  Неостаряваща ракета, разработена в края на  70 те и началото на 80 те години.  Разполага с баланс, който е насочен към дръжката на ракетата, тънък профил на рамката, вплетен Графит/Кевлар конструкция, периметрична система за тегло насочена към 3 и 9 часа за по-голяма стабилност при нечисти удари.  Ракетите Pro Staff  са известни със своите изключителен контрол и усет.

Braided Graphite Technology-  

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Amplifeel -   Осигурява изключително чувство в съчетание с повишена сила на ракетата и намаляване на теглото й. Включва изцяло направена от Базалт дръжка и спомага за намаляване на вибрациите благодарение на вградения материал- Уретан Полимер.

 

Smart Tennis Sensor Ready - Анализирай своята игра както никога до сега. Възможност дори и за видео записи. Изисква се специално оборудване.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


 • Poryazov
© 2024 Всички права запазени