Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

Тенис ракета Babolat Pure Strike 16/19 (305 грама) White/Red 2020

Производител:
Babolat
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
РАКЕТАТА Е НЕНАПЛЕТЕНА/БЕЗ КОРДАЖ/ И БЕЗ КАЛЪФ ОТ BABOLAT.
♦ Размер на главата: 98 кв.инча ♦ Баланс: 320 мм 
♦ Тегло (ненаплетена): 305 грама без кордаж ♦ Профил: 21/23/21mm 
480.00 лв. 240.00 лв.
- 50%

* Размер на грипа:
  • 2
  • 3
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Babolat Pure Strike 16/19 305 грама 2020 година -  Новата тенис ракета Babolat Pure Strike 16/19 – прецизността среща силата. Създадена за атакуващи играчи, които  се осмеляват да ударят първи в тениса. 

         Ракетата е ненаплетена/без кордаж/ и без калъф от Babolat.

  • Ракетата се предлага без калъф от Babolat

 Babolat Pure Strike 16/19 идва с нова технология - Hybrid Frame Consruction – Удебеляване на рамката на ракетата в шийката и на 3/9/12 часа по главата на ракетата за подобряване на котролът и увеличаване на стабилността на ракетата. FSI POWER TECHNOLOGY – Представлява увеличаване на разстоянието между хоризонталните корди (Crosses), което спомога за генериране на изключителен топспин и слайс при изпълнение на специалните удари в тениса.

C2 PURE FEEL  - BABOLAT и SMAC( Френска Аерокосмическа Компания) са добавили иновативен SMACWRAP материал. Този материал/Тънък еластичен каучук към Cortex Системата на Бабола/ се използва в космонавтиката, за да намалява вибрациите.  Материала е интегриран в графита намиращ се в рамката на тенис ракетата за да намали излишните вибрации по време на удар по топката. 

При ракетите от Pure Strike Серията тази техонология е вградена в рамката при 3 и 9 часа в главата на ракетата, за да може ракетата да реагира с по-омекотено чувство при удар с топката за да намали излишните вибрации.

Тегло на ракетата  - 305 грама без кордаж. 

Баланс – 320 мм без кордаж.

Размер на главата – 98 кв. инча.

Нормална шарка на кордажа - 16/19 - Даваща възможност за генериране на повече топ спин при удара.

Профил - 21/23/21

Изключително подобрена версия на Серията Pure Strike от 2017г. от страна на Бабола. 

Ракетата заслужава своето внимание. Тя притежава сила, контрол и изключително лесно генериране на топспин. Подходяща за средно-напреднали и професионални играчи.

 

 

 

Тип РАКЕТАТА Е НЕНАПЛЕТЕНА/БЕЗ КОРДАЖ/ И БЕЗ КАЛЪФ ОТ BABOLAT.
Размер на главата 98 кв.инча
Баланс 320 мм
Дължина 27in/68.58cm
Тегло (ненаплетена) 305 грама без кордаж
Профил 21/23/21mm
Твърдост 66
Състав Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Код на продукт: 101406

C2 PURE FEEL  - BABOLAT и SMAC( Френска Аерокосмическа Компания) са добавили иновативен SMACWRAP материал. Този материал/Тънък еластичен каучук към Cortex Системата на Бабола/ се използва в космонавтиката, за да намалява вибрациите.  Материала е интегриран в графита намиращ се в рамката на тенис ракетата за да намали излишните вибрации по време на удар по топката. 

При ракетите от Pure Strike Серията тази техонология е вградена в рамката при 3 и 9 часа в главата на ракетата, за да може ракетата да реагира с по-омекотено чувство при удар с топката за да намали излишните вибрации.

FSI POWER TECHNOLOGY - По-широко разстояние между хоризонталните корди /Crosses/, за увеличаване на силата, топспина и комфорта при игра.

HYBRID FRAME TECHNOLOGY - Осигурява уникална комбинация от сила и контрол. По-широка рамка в областта на шийката на ракетата (+1 мм) така както и в главата на ракетата на 3/9/12 часа (+1,5мм), подобряват прецизността и повишават стабилността на ракетата.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени