Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

ТЕНИС РАКЕТА HEAD PRESTIGE TOUR (315 грама) 236111

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 95 sq.in или 613 кв.см. ♦ Баланс: 315mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 315 грама без кордажа/ненаплетена/ ♦ Профил: 22/22/22mm. 
539.00 лв. 269.00 лв.
- 50%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Head PRESTIGE TOUR (315 грама) 16/19 наплетка

Ракетата се предлага без кордаж/ненаплетена/ и без калъф от HEAD.

Тенис ракета Head PRESTIGE TOUR (315 грама) – Препоръчва се за напреднали играчи и състезатели. Тенис ракета Head Prestige TOUR идва с нова технология, а именно Auxetic Technology. Също така се използва Graphene 360+ Technology(Graphene Inside) – За подобрено абсорбиране на шока при удар и несравнимо усещане благодарение на мекия и гъвкав материал наречен KRAIBON.  Graphene 360+ Technology – Съчетание между силата и стабилността от Graphene 360 с гъвкавите SpiralFibres/Спиралфибри/  в долната част на главата на ракетата, за още по-добро усещане. Резултатът е повече комфорт и чувство.  Подходяща за напреднали играчи и състезатели. Стабилност, сила и контрол.

Теглото на ракетата е 315 грама ненаплетена, с баланс 31,5 см. и размер на главата от 95 кв. инча или 613 кв.см.

Технологии:

Auxetic Technology - Специфична конструкция, при която карбоновите фибри са вплетени по такъв начин, че да осигурят подобрено чувство и намаляване на нежеланите вибрации при удара с топката.

Graphene 360+ - Подобрение на Graphene 360 Technology. Намира се в 3, 9 и 12 часа по рамката на ракетата, за да подобри стабилността и ефективната трансформация на енергия. Версията 360+ добавя СпиралФибри в дъното на рамката на тенис ракетата, които се разтягат при контакт на топката с ракетата, за да постигнат повече чувство и усещане.

Full Cap - По цялата горна рамка на ракетата, за по-добро усещане и предпазване на ракетата

Elongated Shaft - Удължено гърло на ракетата за по-добра гъвкавост и контрол

Box Beam - Предпазване на кордажа от втулките/грометите/, за да се гарантира допълнителен котрол

Използвани материали – Graphene 360+/Graphite

Цветове – Maroon

Използвана от 

Шарка на кордажа – 16/19

 

 

 

Размер на главата 95 sq.in или 613 кв.см.
Баланс 315mm.
Дължина 27 in/ 68,58cm
Тегло (ненаплетена) 315 грама без кордажа/ненаплетена/
Профил 22/22/22mm.
Твърдост Stiffness 65
Състав Graphene Inside/Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Код на продукт: 236111

Graphene 360 Technology - Тука има 2 ключови нови момента въведени от HEAD, а именно:

1. Използване на пръстени от Graphene, които са разположени на 3, 9 и 12 часа в главата на ракетата за по-добра странична стабилност и по-малко усукване.  Дава по-добър трансфер на енергия към топката и получаване на повече сила и контрол, без да добавяте допълнителна енергия от Вас.

2. Използване на Graphene 360 в гърлото на ракетата дава възможност за по-добра маневреност и сила от страна на ракетата.

 

Graphene    – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

 

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Graphene Touch Technology - 

Sony Smart Sensor Ready

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени