Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

ТЕНИС РАКЕТА HEAD GRAVITY TEAM L (270 грама) 235353

РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗ КОРДАЖ/НЕНАПЛЕТЕНА/ И БЕЗ КАЛЪФ ОТ HEAD.
Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 104 sq.in ♦ Баланс: 335 mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 270 грама без кордаж ♦ Профил: 24/24/24 mm. 
459.00 лв. 298.00 лв.
- 35%

* Размер на грипа:
  • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис Ракета Head GRAVITY TEAM L (270 грама) Black 16/20. 

Ракетата се предлага БЕЗ КОРДАЖ/ненаплетена/ и БЕЗ КАЛЪФ ОТ HEAD.

Тенис ракета Head Gravity TEAM L 270 грама –  Новата тенис ракета Head Gravity Team L идва с нова технология, а именно : Auxetic Technology – Специфична конструкция използвана в долната част на главата на ракетата, за още по-добро усещане. Карбоновите фибри са вплетени по уникален начин.

Graphene Inside Technology - 

Sweet Zone

Flex Groove - 

Elliptical Beam - 

Нисък Индекс на Флекс - 61 пункта, което означава мека рамка на ракетата, за по-малко нежелани вибрации при игра.

По-дебела рамка/Beam/ от Gravity Pro -  24мм заедно с шарка на кордажа от 16/20 което осигурява необходимия контрол, чувство и топспин.

Всички ракети от серията GRAVITY са с по-кръгла геометрична рамка, която резултатира в по-дълги кросове на кордажа и по-голям прозорец за топспин.

Всички ракети от серията GRAVITY притежават така наречения Индекс на контрол и силата /CPI - Control power index/, който е показан в гърлото на всяка ракета, като стойностите са между 100 и 1000/.

Тази ракета Head Gravity Team L 270 грама има CPI - 700

Дизайнът на всички ракети от Серията GRAVITY е страхотен и модерен, различни цветове от едната и от другата страна на ракетата. 

Сериите Head Gravity са представени от Александър Зверев и Андрей Рубльов.

Притежават огромен "sweetspot" /център/ на ракетите от серията Gravity или по-скоро усещане за голям център на ракетите.

Теглото на ракетата е 270 грама ненаплетена, с баланс 33,5 см. и размер на главата от 104 кв. инча или 670 кв.см.

Използвани материали – Graphene Inside/Graphite

Цветове – Black

Шарка на кордажа – 16/20

Тегло - 270 грама без кордажа

Подходяща за начинаещи играчи и напреднали юноши и девойки преминаващи към по-дълга ракета, които търсят контрол, комфорт, усещане и топспин.

 

Размер на главата 104 sq.in
Баланс 335 mm.
Дължина 27 in/ 68,58cm
Тегло (ненаплетена) 270 грама без кордаж
Профил 24/24/24 mm.
Твърдост Stiffness 61
Състав Graphene Inside Technology/Graphite Composition
Шарка на кордажа 16/20
Безплатно наплитане РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗ КОРДАЖ/НЕНАПЛЕТЕНА/ И БЕЗ КАЛЪФ ОТ HEAD.
Код на продукт: 235353

Graphene 360+ Technology – Съчетание между силата и стабилността от Graphene 360 с гъвкавите SpiralFibres/Спиралфибри/  в долната част на главата на ракетата, за още по-добро усещане.

Graphene 360 Technology - Тука има 2 ключови нови момента въведени от HEAD, а именно:

1. Използване на пръстени от Graphene, които са разположени на 3, 9 и 12 часа в главата на ракетата за по-добра странична стабилност и по-малко усукване.  Дава по-добър трансфер на енергия към топката и получаване на повече сила и контрол, без да добавяте допълнителна енергия от Вас.

2. Използване на Graphene 360 в гърлото на ракетата дава възможност за по-добра маневреност и сила от страна на ракетата.

 

Graphene    – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

 

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени