Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Head You Tek Graphene Speed Pro 18x20 - Тенис ракети

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100 sq.in ♦ Баланс: 310mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 315 gr. ♦ Профил: 22,5/22,5/21,5mm. 
399.00 лв. 239.00 лв.
- 40%

* Размер на грипа:
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Novak Djokovic Novak Djokovic
Radek Stepanek Radek Stepanek

Това е ракетата , с която играе Новак Джокович. Head You Tek Grephene Speed Pro  замества старата Speed IG  18/20 версия.  Като своя предшественик и тази нова версия e с гъста 18/20 наплетка на кордажа, което позволява да се постигне изключителен контрол на ударите. Тази ракета е перфектна за тези които практикуват агресивен стил на игра от основната линия. Въпреки гъстата наплетка тази ракета  генерира и топспин, който  ще задоволи и най-претенциозните играчи.  Като цяло Head You Tek Grephene Speed Pro трябва да се тества от агресивни играчи, които разполагат с постоянни удари ( от основната линия, волета, начални удари-плоски , топспин и слайс) и търсят изключителен усет и контрол от световна класа.

Ракетата изисква допълнително наплитане с кордаж.

Предлага се ненаплетена и без калъф.

Размер на главата 100 sq.in
Баланс 310mm.
Дължина 27 in/ 68,58cm
Тегло (ненаплетена) 315 gr.
Профил 22,5/22,5/21,5mm.
Твърдост Stiffness 68
Състав You Tek, Graphene
Шарка на кордажа 18/20
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Код на продукт: 230003

Graphene   – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

You Tek -   You Tek комбинира върхови технологии, за да пасне перфектно към твоите индивидуални нужди. Без значение дали играта ти е агресивна и авантюристична или последователна и гладка, -   You Tek подобрява представянето ти и показва най-доброто от теб.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2014 - 2018 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax