Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Тенис ракета Wilson ULTRA 103S

Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 103 sq.in ♦ Баланс: 33,5mm/3pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 290 гр. ♦ Профил: 25,5mm/26mm/25,5mm 
262.00 лв.
Намалено от: 375,00 лева
* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Wilson Ultra  103S 290 -  Ракетата притежава  експлозивна комбинация от сила, скорост и топспин. Отличителното при тази ракета от серията Ultra e, така наречената  Spin Effect Technology  ( Шарка на кордажа 16/15), която позволява на играчите да генерират сериозен топспин при изпълнение на ударите.  Друга характеристика на модела е леко удължената дължина на ракетата ( От нормалните 68,58 до  69,22 см.) , което спомага за по-лесно изпълнение на смачове и начални удари.  По-голямата глава на ракетата позволява и по-лесно изпълнение на волета в близост до мрежата. Като цяло ракетата е подходяща за широк кръг от играчи от начинаещи  до средно-напреднали.

Sony  Smart Sensor Tehnology – Анализирай твоята игра както никога до сега. Ракетата има вграден  сензор в капачката, който може да изпраща детайли от твоята игра към смартфон или таблет включително и опция за видео.

Carbon Fiber Graphite -  За подобрено чувство и експлозивна сила.

Parallel Drilling -  Осигурява постоянен, обещаващ отговор от леглото на кордажа при драматино повишаване на суитспота на ракетата.

Cushion Foam Technology -  Wilson внедрява уникална пяна в дръжката на ракетата, за да спомогне за абсорбирането на ненужния шок и нежелани вибрации при удар.

Предлага се ненаплетена и без калъф

Размер на главата 103 sq.in
Баланс 33,5mm/3pts HL
Тегло (ненаплетена) 290 гр.
Профил 25,5mm/26mm/25,5mm
Твърдост Stiffness 72
Състав Carbon Fiber
Шарка на кордажа 16/15
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Дължина 27,25in/69,22cm
Цвят Син/Жълт/Бял
Намалено от 375,00 лева
Код на продукт: WRT72980U

Sony  Smart Sensor Tehnology – Анализирай твоята игра както никога до сега. Ракетата има вграден  сензор в капачката, който може да изпраща детайли от твоята игра към смартфон или таблет включително и опция за видео.

Carbon Fiber Graphite -  За подобрено чувство и експлозивна сила.

Cushion Foam Technology -  Wilson внедрява уникална пяна в дръжката на ракетата, за да спомогне за абсорбирането на ненужния шок и нежелани вибрации при удар.

Parallel Drilling -  Осигурява постоянен, обещаващ отговор от леглото на кордажа при драматино повишаване на суитспота на ракетата.

 

 

 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2019 Всички права запазени