Работно време 09:00 - 17:00 понеделник - петък

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97 RF Autograph Black 2020 (Роджър Федерер)

Ракета с безплатно наплитане и безплатен кордаж Luxilon.
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
515,00 лв.
♦ Размер на главата: 97 кв. инча ♦ Баланс: 305mm/12pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 340 грама ♦ Профил: 21,5mm/21,5mm/21,5mm 
409.00 лв.
* Размер на грипа:
  • 2
  • 3
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Rodger Federer Rodger Federer

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97RF Autograph Black 2020 340 грама –  Представяме Ви последната версия на легендарната серия на Wilson наречена Pro Staff, а именно новата тенис ракета Wilson Pro Staff 97 RF Autograph, произведена за и със сътрудничеството на големия майстор Роджър Федерер.

Въпреки, че ракетата запазва същите характеристики (тегло, баланс и т.н.т.)  и изключително чувство при игра като предния модел ,от Уилсън заедно с Федерер са ъпдейтвали тази версия. Като започнем от лъскавия черен матов цвят до малкия силует на Роджър Федерер и лазерно гравираните текстове.

Като предходната версия, ракетата запазва неостаряващата формула на Уилсън – Pro Staff, включваща използването на вплетен графит за направата и, баланс изключително насочен към дръжката на ракетата, тънка рамка и Perimeter Weighting System.

Wilson Pro Staff 97 RF Autograph тежи 340 грама /ненаплетена/  или 357 грама/наплетена/, притежава баланс  от  30,5 см./ 12 pts. HL,  размер на главата от 97 кв. инча,  дебелина на рамката от  21,5 мм. и шарка на кордажа 16/19.

Новата ракета на Роджър Федерер идва с класическо Pro Staff усещане, изключителен контрол и сила, проектирана да се превърне в истинска неостаряваща класика.

Ракетата е съвместима със Sony Smart Tennis Sensor.

При поръчка получавате безплатен топ кордаж Luxilon/само продажната му цена е 45 лева/брой/, безплатно наплитане, безплатна доставка плюс застраховка, безплатен допълнителен грип.

Ракетата се предлага без калъф от WILSON.

Тази ракета не е обикновена. Тя съчетава в себе си много важни елементи от формулата на Уилсън наречена Pro Staff, включително Graphite/Kevlar Layup, баланс на ракетата насочен изключително към дръжката на ракетата и Perimeter Weight System.  Всичко това придава на ракетата изключително чувство и прецизност от световна класа.  Направата на тази ракета е с помоща на Роджър Федерер, поради което на самото име на ракетата е изписано RF97. Играчи, които обичат да играят с по-тежки ракети ще бъдат учудени как с малко усилие от тяхна страна ракетата генерира изключителна сила при изпълнение на ударите. Тази ракета от Wilson Pro Staff серията е предназначена за сериозни играчи. Фактът, че тя е направена с помоща на легендата Федерер, я прави истинска находка за колекционерите на ракети на звезди, в този спорт.

Wilson Pro StaffRF97, Wilson Pro Staf RF97

Тип 515,00 лв.
Размер на главата 97 кв. инча
Баланс 305mm/12pts HL
Тегло (ненаплетена) 340 грама
Профил 21,5mm/21,5mm/21,5mm
Твърдост Stiffness 68
Състав Graphite/Braided Kevlar/Basalt Fibers
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Дължина 27in/68,58cm
Безплатно наплитане Ракета с безплатно наплитане и безплатен кордаж Luxilon.
Код на продукт: WRT73141U

Pro Staff -  Неостаряваща ракета, разработена в края на  70 те и началото на 80 те години.  Разполага с баланс, който е насочен към дръжката на ракетата, тънък профил на рамката, вплетен Графит/Кевлар конструкция, периметрична система за тегло насочена към 3 и 9 часа за по-голяма стабилност при нечисти удари.  Ракетите Pro Staff  са известни със своите изключителен контрол и усет.

Braided Kevlar/Graphite - 

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Amplifeel -   Осигурява изключително чувство в съчетание с повишена сила на ракетата и намаляване на теглото й. Включва изцяло направена от Базалт дръжка и спомага за намаляване на вибрациите благодарение на вградения материал- Уретан Полимер.

Sony Sensor Technology

 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени