Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V13.0 (270 грама) 2021

Ракетата се предлага без кордаж и без калъф.
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com
♦ Размер на главата: 97кв. инча ♦ Баланс: 325mm/6pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 270 грама ♦ Профил: 23mm/23mm/23mm 
470.00 лв. 302.50 лв.
- 36%

* Размер на грипа:
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V13.0 (270 грама), 2021 година.

Ракетата се предлага без кордаж/ненаплетена/ и без калъф.

Ракетата се предлага без калъф от WILSON.

Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com

Новата ракета за тенис за 2021 година - WILSON PRO STAFF 97UL V13.0 BLACK -  произведена от Уилсън съвместно с един от най-великите играчи на всички времена Роджър Федерер. Wilson Pro Staff 97 UL – Безупречна прецизност и чувство благодарение на Pro Staff технологията. Wilson Pro Staff 97UL V13.0 Racket позволява генериране на топспин благодарение на стандартната шарка на кордажа от 16/19. Изключителна опция за играчи търсещи топспин, контрол и маневреност.  Тегло на ракетата 270 грама ненаплетена и размер на главата на ракетата 97 квадратни инча. Със своите 270 грама ненаплетена, тенис ракета Wilson Pro Staff 97UL V13.0 2021г. е идеален избор за начинаещи и средно-напреднали любители и играчи. Тя е подходяща и за подрастващи юноши и девойки. 

Както и при другите нови модели тенис ракети за 2021г. от серията Pro Staff (Wilson Pro Staff 97 Autograph /Федерер/; Wilson Pro Staff 97/Agut, Dimitrov/; Wilson Pro Staff 97L , така и при този модел, от Уилсън работят в тясно сътрудничество с Роджър Федерер относно дизайна и всички дребни детайли и характеристики свързани с производството на една ракета за тенис.

Въпреки, че ракетата запазва същите характеристики(тегло, баланс и т.н.т.)  и изключително чувство при игра като предния модел ,от Уилсън заедно с  Роджър Федерер са ъпдейтвали тази версия. 

Отличителни черти на новия Wilson Pro Staff 97UL V13.0 270 грама:

 • Brade 45 Technology - Графитените и кевларови нишки в рамката на ракетата са вплетени под 45 градусов ъгъл, за подобряване на чувството и стабилността.
 • String Mapping Technology - Повишаване на гъстотата на кордажа в удрящата зона за повече контрол, сила и усещане.
 • Маневреност
 • Braided Graphite Technology- Вплетени Кевлар и Графит - Лимитират ненужните вибрации и подобряват комфорта и контрола по топката.
 • Стабилност
 • Wilson Ergo End Cap - По-удобна капачка на ракетата отдолу, за по-голяма удбоство и ергономичност.
 • Размер на главата – 97 кв. инча/ 626кв.см.
 • Тегло /Ненаплетена/ - 270 грама
 • Баланс  - 32,5 см.
 • Гъвкавост  - 66 Flex
 • Цвят – Черен

Всички тенис ракети от серията на Уилсън Pro Staff 2021 година са проектирани и създадени със сътрудничеството на легендата Роджър Федерер.

 

 

Тип Изпрати запитване за наличност по грипове на info@tennisselect.com
Размер на главата 97кв. инча
Баланс 325mm/6pts HL
Тегло (ненаплетена) 270 грама
Профил 23mm/23mm/23mm
Твърдост Stiffness 66
Състав Graphite/Braided Kevlar/Basalt Fibers
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Дължина 27in/68,58cm
Безплатно наплитане Ракетата се предлага без кордаж и без калъф.
Код на продукт: WR057410U

Pro Staff -  Неостаряваща ракета, разработена в края на  70 те и началото на 80 те години.  Разполага с баланс, който е насочен към дръжката на ракетата, тънък профил на рамката, вплетен Графит/Кевлар конструкция, периметрична система за тегло насочена към 3 и 9 часа за по-голяма стабилност при нечисти удари.  Ракетите Pro Staff  са известни със своите изключителен контрол и усет.

Braided Kevlar/Graphite - 

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Amplifeel -   Осигурява изключително чувство в съчетание с повишена сила на ракетата и намаляване на теглото й. Включва изцяло направена от Базалт дръжка и спомага за намаляване на вибрациите благодарение на вградения материал- Уретан Полимер.

Spin Effect Technology - Първата технология за тенис ракети, която увеличава въртящия момент  на топката при удар, без това да коства на играчите да променят своя замах. Мрежата изглежда по-ниска и корта изглежда по-дълъг при всеки удар. Използвайки по-малко хоризонтални корди (cross strings) отколкото вертикални(main strings), тази технология позволява на вертикалните корди да се отклонят  и максимално бързо да се възстановят. Резултатът е генериране на огромен топспин.

Smart Tennis Sensor Ready - 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


 • Poryazov
© 2024 Всички права запазени