Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97L BLACK (290 грама)

РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА НЕНАПЛЕТЕНА И БЕЗ КАЛЪФ ОТ WILSON.
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 97vкв. инча ♦ Баланс: 325mm/6pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 290 грама ♦ Профил: 23mm/23mm/23mm 
480.00 лв. 279.00 лв.
- 42%

* Размер на грипа:
  • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Pro Staff 97 L Black 290 грама

Ракетата се предлага Ненаплатена/Без кордаж/ и без калъф.

Ракетата се предлага без калъф от Wilson

Новата ракета за тенис за 2020 година - WILSON PRO STAFF 97L 290 грама BLACK -  произведена от Уилсън съвместно с един от най-великите играчи на всички времена Роджър Федерер. Wilson Pro Staff 97 L  – Безупречна прецизност и чувство благодарение на Pro Staff технологията и шарка на кордажа от 16/19. Тегло на ракетата 290 грама ненаплетена и размер на главата на ракетата 97 квадратни инча. Подходяща за средно-напреднали и напреднали играчи.

Както и при другите нови модели тенис ракети за 2020г. от серията Pro Staff (Wilson Pro Staff 97 Autograph /Федерер/; Wilson Pro Staff 97ULS, Wilson Pro Staff 9, така и при този модел, от Уилсън работят в тясно сътрудничество с Роджър Федерер относно дизайна и всички дребни детайли и характеристики свързани с производството на една ракета за тенис.

Отличителни черти на новия Wilson Pro Staff 97 L 290 грама:

  • Лъскав черен матов цвят
  • Малък силует на легендата Роджър Федерер
  • Лазерно гравирани текстове
  • Наплетка на кордажа 16/19
  • Braided Graphite
  • Маневреност

 

Линията на Wilson Pro Staff - История - Разработена в Чикаго, Илинойс, САЩ, Серията Pro Staff е една от най-легендарните имена в тениса. Използвана от най-добрите играчи в историята на тениса. Серията Pro Staff е известна като едни от най-добрите ракети в света на тениса. Първата ракета Wilson Pro Staff е представена от Jack Kramer Autograph Model. Следва иконата Wilson Pro Staff 85 - представена и използвана до края на кариерата на легендата Пийт Сампрас. Серията на Wilson Pro Staff е изборът на големи шампиони като Джими Конърс, Стефан Едберг, Джим Къриър, Крис Евърт, Щефи Граф, Мери Пиърс и разбира се Роджър Федерер, така както и най-добрият български тенисист Григор Димитров.

 

Размер на главата 97vкв. инча
Баланс 325mm/6pts HL
Тегло (ненаплетена) 290 грама
Профил 23mm/23mm/23mm
Твърдост Stiffness 67
Състав Braided Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Дължина 27in/68,58cm
Безплатно наплитане РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА НЕНАПЛЕТЕНА И БЕЗ КАЛЪФ ОТ WILSON.
Код на продукт: WR038311U

Pro Staff -  Неостаряваща ракета, разработена в края на  70 те и началото на 80 те години.  Разполага с баланс, който е насочен към дръжката на ракетата, тънък профил на рамката, вплетен Графит/Кевлар конструкция, периметрична система за тегло насочена към 3 и 9 часа за по-голяма стабилност при нечисти удари.  Ракетите Pro Staff  са известни със своите изключителен контрол и усет.

Braided Kevlar/Graphite - 

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Amplifeel -   Осигурява изключително чувство в съчетание с повишена сила на ракетата и намаляване на теглото й. Включва изцяло направена от Базалт дръжка и спомага за намаляване на вибрациите благодарение на вградения материал- Уретан Полимер.

Smart Tennis Sensor Ready - 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2023 Всички права запазени