Работно време 09:00 - 17:00 понеделник - петък

Тенис ракета WILSON BURN FST 99 310

Ракета с фабрично наплитане и кордаж Wilson
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 99 sq.in ♦ Баланс: 31,5mm/9pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 310 гр. ♦ Профил: 19,5mm/20,5mm/20,5mm 
480.00 лв. 240.00 лв.
- 50%

* Размер на грипа:
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тази ракета се предлага фабрично наплетена с кордаж Wilson и без калъф.

Ракета за тенис Wilson Burn FST 99 310 – Гигантът в производството на тенис ракети и екипировка Wilson представя новата серия професионални ракети за 2016 година наречена Burn FST.  В днешно време играчите се нуждаят от скорост за да могат да се съревновават успешно  с други играчи. Серията ракети Burn FST ( Fast Speed Technology) идват точно навреме.  Проектирани, така че да може да се замахва лесно за повишена скорост, позволявайки на играчите да останат агресивни и да контролират разиграванията.  Първата ракета от семейството на Burn FST се нарича Wilson Burn FST 99.  Както името подсказва размерът на главата на ракетата е 99 инча или 639кв.см. Изключително маневрена и лесно генерираща скорост благодарение на баланса на ракетата, който е 31,5см./9 pts. HL, тоест насочен към дръжката на ракетата. Теглото на ракетата е 310 грама ненаплетена.  Прекрасно чувство и контрол благодарение на 18/19 шарка на наплитане на кордажа (18-вертикални корди и 19 хоризонтални такива). Важно е да се отбележи, че въпреки твърдостта на внедрения материал CARBON FIBER, ракетата притежава впечатляващ комфорт, което е изненадващо в добрия смисъл на думата.  Wilson Burn FST 99 както и останалите 2 ракети от серията Burn FST притежават така наречената FST (Fast Speed Technology) – уникална характеристика, която комбинира октагоналната( осмоъгълна) геометрична форма на рамката и балансът(лека глава или насочен към дръжката) на ракетата, което позволява бързо движение на ракетата във въздуха за генериране на по-висока скорост на ударите от всеки ъгъл на корта.  Друга отличителна черта на тази ракета е X2 ERGO Technology  специално създадена за играчи практикуващи бекхенд с две ръце.  Какво представлява тази технология? -  Възможност за настройване на дължината на дръжката , чрез 2 сменяеми вложки(една по-къса и една по-дълга) така, че дръжката да бъде максимално удобна за играчи изпълняващи бекхенд с две ръце.  Дава се възможност на горната (доминиращата) ръка при изпълнение на бекхенд  да обхване добре дръжката на ракетата, за да може да се постигне по-добър контакт с топката и съответно по-добър контрол.

Wilson Burn FST 99 310 е предназначена за средно-напреднали и напреднали играчи.

Тенологии :

FST ( FAST SPEED TECHNOLOGY) -  Специфична октагонална (осмоъгълна) форма на рамката на ракетите за повече скорост на ракетата, което пък от своя страна дава по-лесен достъп до сила и топспин.

X2 ERGO TECHNOLOGY -  Форма на дръжката на ракетата, която може да бъде променяна на дължина  с помоща на две сменяеми вложки, които да подобрят начина на хващане на ракетата според нуждите на всеки играч.

HIGH PERFORMANCE CARBON FIBER -  Високо технологичен Графит Карбон осигуряващ повече твърдост на рамката за повишена експлозивна сила при изпълнение на ударите.

SMART TENNIS SENSOR TECHNOLOGY -  Анализирай своята игра като никога до сега.  Трябва да закрепите специална капачка до оригиналната капачка на ракетата, за да може да се извлекат данни от твоята игра и качени на смартфон или таблет. Възможност и за видео.

Размер на главата 99 sq.in
Баланс 31,5mm/9pts HL
Тегло (ненаплетена) 310 гр.
Профил 19,5mm/20,5mm/20,5mm
Твърдост Stiffness 72
Състав Carbon Fiber
Шарка на кордажа 18/19
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Fast
Дължина 27in/68,58cm
Цвят Черен/Оранжев
Безплатно наплитане Ракета с фабрично наплитане и кордаж Wilson
Код на продукт: WRT72910U

Sony  Smart Sensor Tehnology – Анализирай твоята игра както никога до сега. Ракетата има вграден  сензор в капачката, който може да изпраща детайли от твоята игра към смартфон или таблет включително и опция за видео.

Carbon Fiber Graphite -  За подобрено чувство и експлозивна сила.

FST ( FAST SPEED TECHNOLOGY) -  Специфична октагонална (осмоъгълна) форма на рамката на ракетите за повече скорост на ракетата, което пък от своя страна дава по-лесен достъп до сила и топспин.

 X2 ERGO TECHNOLOGY -  Форма на дръжката на ракетата, която може да бъде променяна на дължина  с помоща на две сменяеми вложки, които да подобрят начина на хващане на ракетата според нуждите на всеки играч.

 

 

 

 

HIGH PERFORMANCE CARBON FIBER -  Високо технологичен Графит Карбон осигуряващ повече твърдост на рамката за повишена експлозивна сила при изпълнение на ударите.

SMART TENNIS SENSOR TECHNOLOGY -  Анализирай своята игра като никога до сега.  Трябва да закрепите специална капачка до оригиналната капачка на ракетата, за да може да се извлекат данни от твоята игра и качени на смартфон или таблет. Възможност и за видео.

 

 

 

 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени