Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Тенис ракета WILSON BURN FST 95 320 /Дел Потро/

Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 95 sq.in ♦ Баланс: 32,0mm/7pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 320 гр. ♦ Профил: 19,5mm/21mm/21mm 
480.00 лв. 285.00 лв.
- 41%

* Размер на грипа:
  • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Juan Martin Del Potro

РАКЕТА ЗА ТЕНИС Wilson Burn FST 95 320 – Най – тежката ракета от семейството на Wilson Burn FST с тегло от 320 грама (ненаплетена) няма да Ви разочарова. Притежава всичко необходимо за една агресивна и мощна игра от всяка точка на корта.  Тази ракета притежава характерната за тази серия  FST Technology за повишаване на скоростта на главата на ракетата, размер на главата от 95 инча или 613 кв.см., което предполага  при уцелен център, изключителен контрол и сила.   Тази ракета е с баланс -32см/7pts. HL (ненаплетена) и стандартна шарка на кордажа 16/19. Притежава всички технологии характерни за серията Wilson Burn FST без Spin Effect Technology, а именно:

FST ( FAST SPEED TECHNOLOGY) -  Специфична октагонална (осмоъгълна) форма на рамката на ракетите за повече скорост на ракетата, което пък от своя страна дава по-лесен достъп до сила и топспин.

X2 ERGO TECHNOLOGY -  Форма на дръжката на ракетата, която може да бъде променяна на дължина  с помоща на две сменяеми вложки, които да подобрят начина на хващане на ракетата според нуждите на всеки играч.

HIGH PERFORMANCE CARBON FIBER -  Високо технологичен Графит Карбон осигуряващ повече твърдост на рамката за повишена експлозивна сила при изпълнение на ударите.

SMART TENNIS SENSOR TECHNOLOGY -  Анализирай своята игра като никога до сега.  Трябва да закрепите специална капачка до оригиналната капачка на ракетата, за да може да се извлекат данни от твоята игра и качени на смартфон или таблет. Възможност и за видео.

При поръчка получавате безплатно :

1. Допълнителен грип

2. Доставка

3. Застраховка

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

Изисква допълнително заплащане за наплитане и кордаж, при желание от Ваша страна.

Размер на главата 95 sq.in
Баланс 32,0mm/7pts HL
Тегло (ненаплетена) 320 гр.
Профил 19,5mm/21mm/21mm
Твърдост Stiffness 71
Състав Carbon Fiber
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low-Fast
Сила на замах Fast
Дължина 27in/68,58cm
Цвят Черен/Оранжев
Код на продукт: WRT72901U

Sony  Smart Sensor Tehnology – Анализирай твоята игра както никога до сега. Ракетата има вграден  сензор в капачката, който може да изпраща детайли от твоята игра към смартфон или таблет включително и опция за видео.

Carbon Fiber Graphite -  За подобрено чувство и експлозивна сила.

FST ( FAST SPEED TECHNOLOGY) -  Специфична октагонална (осмоъгълна) форма на рамката на ракетите за повече скорост на ракетата, което пък от своя страна дава по-лесен достъп до сила и топспин.

 X2 ERGO TECHNOLOGY -  Форма на дръжката на ракетата, която може да бъде променяна на дължина  с помоща на две сменяеми вложки, които да подобрят начина на хващане на ракетата според нуждите на всеки играч.

 

 

 

 

HIGH PERFORMANCE CARBON FIBER -  Високо технологичен Графит Карбон осигуряващ повече твърдост на рамката за повишена експлозивна сила при изпълнение на ударите.

SMART TENNIS SENSOR TECHNOLOGY -  Анализирай своята игра като никога до сега.  Трябва да закрепите специална капачка до оригиналната капачка на ракетата, за да може да се извлекат данни от твоята игра и качени на смартфон или таблет. Възможност и за видео.

 

 

 

 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2019 Всички права запазени