Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

ТЕНИС РАКЕТА WILSON BLADE TEAM 99 LITE 16/18 279 грама 2018

Ракета с безплатно наплитане и кордаж
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 99 кв. инча ♦ Баланс: 325mm/6pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 279 грама ♦ Профил: 22mm/24mm/22mm 
251.00 лв.
Намалено от: 295,00 лева
* Размер на грипа:
  • 2
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Blade TEAM 99 LITE (16x18) 279 грама 2018 г. -  Представяме Ви съвсем нов модел ракета за тенис от семейството наречено Blade Series. 

Изключително маневрена поради своето тегло от 279 грама, възможност за генериране на отличен топспин благодарение на отворената  наплетка на кордажа /16х18/. Размер на главата - 99 инча и баланс-32,5 см. Профил - 22-24-22 мм.

Подходяща за начинаещи, средно-напреднали и напреднали.

1.       Лазерно гравирани цифри и текстове,  тънък матов цвят и елегантен дизайн както при новия Wilson Pro Staff 2017г.

2.       Parallel Drilling Technology -  Позволява при съприкосновение на топката с кордажа на ракетата да се абсорбират вибрациите и да се трансферират в допълнителна енергия към топката.

3.       Wilson X2  Ergo  - Специални допълнителни пластини в комплекта в дръжката на ракетата, които позволяват на играчите да персонализират дръжката особено за играчи играещи бекхенд с две ръце.

4.       Braided Graphite + Basalt 

5.       Sony Smart Sensor Compatibility – Анализирай своята игра както никога до сега. С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

При поръчка получавате безплатен кордаж, безплатно наплитане и безплатен допълнителен грип.

Цена при покупка на 2 ракети - 235 лв едната.

Размер на главата 99 кв. инча
Баланс 325mm/6pts HL
Тегло (ненаплетена) 279 грама
Профил 22mm/24mm/22mm
Твърдост Stiffness 67
Състав Basalt, Braided Graphite
Шарка на кордажа 16/18
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Дължина 27in/68,58cm
Намалено от 295,00 лева
Безплатно наплитане Ракета с безплатно наплитане и кордаж
Код на продукт: WRT73870U

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Braided Graphite + Basalt -  При тази революционно- нова технология фирмата Wilson вплита, смесва Базалтовите нишки с карбоново-графитените фибри по цялата рамка на ракетата. Това е първия път, когато материала Базалт е сплетен. Поради факта, че Базалта е толкова еластичен  позволява на ракетата да бъде по-гъвкава по начин по който се подобрява чувството и контрола на ракетата.

 

Parallel Drilling - Осигурява постоянен обещаващ отговор от страна на леглото на кордажа, като в същото време драматично повишава суит спота на ракетата.

 

X2 ERGO TECHNOLOGY -  Специални допълнителни пластини в комплекта в дръжката на ракетата, които позволяват на играчите да персонализират дръжката особено за играчи играещи бекхенд с две ръце.

 

 

 

CounterVail Technology Специални карбонови фибри интегрирани във  вплетения Графит/Базалт  Слой, което резултатира в намаляване на шока(нежеланите вибрации) при удар и пренасянето им под формата на положителна максимална енергия в удара.

 

Sony Smart Sensor ReadyАнализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2014 - 2018 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax