Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

ТЕНИС РАКЕТА WILSON BLADE 98 COUNTERVAIL 18/20 304 грама 2017

Производител:
Wilson
1 Отзива    1 Отзива | Напишете отзив
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ!!!
♦ Размер на главата: 98 sq.in ♦ Баланс: 325mm/6pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 304 грама ♦ Профил: 21mm/21mm/21mm 
435.00 лв. 304.00 лв.
- 30%

* Размер на грипа:
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Stefanos Tsitsipas Stefanos Tsitsipas
Милош Раонич Милош Раонич
Давид Гофен Давид Гофен
Kiki Bertens Kiki Bertens

Тенис ракета Wilson Blade 98 CV (18x20) 304 грама 2017 г. -  За първи път Серията Blade е анонсирана от Wilson през 2006г. Сега,  в края на 2016г. Ви представяме най-новия модел от Серията Blade, а именно:  Ракета за тенис  Wilson Blade 98 Countervail (18х20) 304 грама.

Какво е новото или какво отличава този модел от предходния  Blade 2015г.?

1.       Лазерно гравирани цифри и текстове,  тънък матов цвят и елегантен дизайн както при новия Wilson Pro Staff 2017г.

2.       Countervail Technology – Специални карбонови фибри интегрирани във  вплетения Графит/Базалт  Слой, което резултатира в намаляване на шока(нежеланите вибрации) при удар и пренасянето им под формата на положителна максимална енергия в удара.

3.       Parallel Drilling Technology -  Позволява при съприкосновение на топката с кордажа на ракетата да се абсорбират вибрациите и да се трансферират в допълнителна енергия към топката.

 

Какво е общото между Blade 2017г. и предходния модел?

1.       Изключително чувство, сила и контрол

2.       Размерът на главата е 98 кв. инча

3.       Тегло на ракетата – 304 грама без кордаж

4.       Баланс – 325мм без кордаж.

5.       Шарка на кордажа – 18х20.

6.       Braided Graphite/Basalt

Тенис ракета Wilson Blade 98 CV (18x20) 304 грама - създадена за агресивна игра и е изключителна опция за средно-напреднали играчи и професионални състезатели, които търсят контрол, сила и чувство при изпълнение на всички удари в тениса.

Използва се от Милош Раонич, Гаел Монфис и Дафид Гофен

Sony Smart Sensor Compatibility – Анализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

При поръчка получавате безплатна доставка и застраховка при транспорт

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф от производителя

 

Тип ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ!!!
Размер на главата 98 sq.in
Баланс 325mm/6pts HL
Тегло (ненаплетена) 304 грама
Профил 21mm/21mm/21mm
Твърдост Stiffness 64
Състав Basalt, Braided Graphite
Шарка на кордажа 18/20
Ниво на сила Low
Сила на замах Medium-Fast
Дължина 27in/68,58cm
Код на продукт: WRT73311U

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Braided Graphite + Basalt -  При тази революционно- нова технология фирмата Wilson вплита, смесва Базалтовите нишки с карбоново-графитените фибри по цялата рамка на ракетата. Това е първия път, когато материала Базалт е сплетен. Поради факта, че Базалта е толкова еластичен  позволява на ракетата да бъде по-гъвкава по начин по който се подобрява чувството и контрола на ракетата.

 

Parallel Drilling - Осигурява постоянен обещаващ отговор от страна на леглото на кордажа, като в същото време драматично повишава суит спота на ракетата.

 

X2 ERGO TECHNOLOGY -  Специални допълнителни пластини в комплекта в дръжката на ракетата, които позволяват на играчите да персонализират дръжката особено за играчи играещи бекхенд с две ръце.

 

 

 

CounterVail Technology Специални карбонови фибри интегрирани във  вплетения Графит/Базалт  Слой, което резултатира в намаляване на шока(нежеланите вибрации) при удар и пренасянето им под формата на положителна максимална енергия в удара.

 

Sony Smart Sensor ReadyАнализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2022 Всички права запазени