Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

ТЕНИС РАКЕТА WILSON BLADE 100UL V8.0 16/19 (265 грама)

Ракетата се предлага фабрично наплетена от Wilson и без Калъф.
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100 кв. инча ♦ Баланс: 335mm/3pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 265 грама без кордаж ♦ Профил: 22mm/22mm/22mm 
378.00 лв.
* Размер на грипа:
  • 1
  • 2
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Blade 100 UL (16x19) 265 грама 2021 г. -  Представяме Ви съвсем нов модел ракета за тенис от семейството наречено Blade Series. 

Изключително маневрена поради своето тегло от 265 грама, възможност за генериране на отличен топспин благодарение на отворената наплетка на кордажа /16х19/. Размер на главата - 100 кв. инча и баланс-33,5 см. без кордаж. Профил - 22 мм.

Подходяща за начинаещи,жени и подрастващи юноши търсещи своята първа ракета със стандартна дължина от 27 инча.

1.       По-различни цветове на ракетата - Зелен и Меден /From Green Colors to Copper/

2.       FortyFive Technology – Подобрена Feel Flex система, която подобрява още гъвкавостта на ракетата без да прави компромис със стабилността и, за да може да имате по-добро чувство по време на игра. Това става възможно благодарение на вградените Carbon Mapping в ракетата. В резултат на това ракетата е по-гъвкава/по-щадяща/ с намален Flex Index. Подобрено чувство, докосване и комфорт.

3.      Direct Connect Handle - Модификация на структурата вътре в дръжката на ракетата, за да осигури 16% повече стабилност и по-добро чувство за една по-добра игра.

4.       Agiplast Grommets - Тази ракета е първата крачка към така наречените Eco-Friendly ракети, където втулките и капачката отдолу са направени от рециклиран полимер.

5.       Ново Chameleon Paint, което в зависимост от ъгъла на гледане на ракетата и осветеността може да се променя цвета на ракетата от зелено към медено.

Ракетата се предлага без калъф от производителя.

Ракетата се предлага Фабрично Наплетена от Wilson с техния кордаж Syntetic Gut.

 

 

Размер на главата 100 кв. инча
Баланс 335mm/3pts HL
Тегло (ненаплетена) 265 грама без кордаж
Профил 22mm/22mm/22mm
Твърдост Stiffness 64
Състав Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Дължина 27in/68,58cm
Безплатно наплитане Ракетата се предлага фабрично наплетена от Wilson и без Калъф.
Код на продукт: WR079020U

FEEL FLEX -  Feel Flex системата подобрява гъвкавостта на ракетата без да прави компромис със стабилността и, за да може да имате по-добро чувство по време на игра. Това става възможно благодарение на вградените Carbon Mapping в ракетата.

Braided Graphite + Basalt -  При тази революционно- нова технология фирмата Wilson вплита, смесва Базалтовите нишки с карбоново-графитените фибри по цялата рамка на ракетата. Това е първия път, когато материала Базалт е сплетен. Поради факта, че Базалта е толкова еластичен  позволява на ракетата да бъде по-гъвкава по начин по който се подобрява чувството и контрола на ракетата.

 

Parallel Drilling - Осигурява постоянен обещаващ отговор от страна на леглото на кордажа, като в същото време драматично повишава суит спота на ракетата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2022 Всички права запазени