Работно време 09:00 - 17:00 понеделник - петък

ТЕНИС РАКЕТА WILSON BLADE 98S COUNTERVAIL 18/16 294 грама 2017

Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата:98 кв. инча♦ Баланс:330mm/4pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена):294 грама♦ Профил:20,6mm/20,6mm/20,6mm 
435.00 лв. 304.00 лв.
- 30%

* Размер на грипа:
  • 2
  • 3
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Blade 98S CV (18x16) 294 грама 2017 г. -  За първи път Серията Blade е анонсирана от Wilson през 2006г. Сега,  в началото на 2017г. Ви представяме най-новия модел от Серията Blade, а именно: Ракета за тенис  Wilson Blade 98S Countervail (18х16) 294 грама.

Какво е новото или какво отличава този модел от предходния  Blade 2015г.?

1.       Лазерно гравирани цифри и текстове, тънък матов цвят и елегантен дизайн както при новия Wilson Pro Staff 2017г.

2.       Countervail Technology – Специални карбонови фибри интегрирани във  вплетения Графит/Базалт  Слой, което резултатира в намаляване на шока(нежеланите вибрации) при удар и пренасянето им под формата на положителна максимална енергия в удара.

3.       Parallel Drilling Technology -  Позволява при съприкосновение на топката с кордажа на ракетата да се абсорбират вибрациите и да се трансферират в допълнителна енергия към топката.

4.       Wilson X2 Ergo  - Специални допълнителни пластини в комплекта в дръжката на ракетата, които позволяват на играчите да персонализират дръжката особено за играчи играещи бекхенд с две ръце.

5.       Spin Effect Technology - Благодарение на отворената наплетка на кордажа(18/16), тази ракета генерира лесно необходимия топспин, за една модерна игра.

Какво е общото между Blade 2017г. и предходния модел?

1.       Изключително чувство, сила и контрол

2.       Размерът на главата е 98 кв. инча

3.       Тегло на ракетата – 294 грама без кордаж

4.       Баланс – 330мм без кордаж.

5.       Шарка на кордажа – 18х16.

6.       Braided Graphite/Basalt

7.       Spin Effect Technology

Тенис ракета Wilson Blade 98 CV (18x16) 294 грама - създадена за агресивна игра и е изключителна опция за средно-напреднали играчи и професионални състезатели, които търсят контрол, сила, чувство и изключителен топспин при изпълнение на всички удари в тениса.

Sony Smart Sensor Compatibility – Анализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

При поръчка получавате безплатна доставка и застраховка при транспорт

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф

Арт. номер WRT73301U

Размер на главата98 кв. инча
Баланс330mm/4pts HL
Тегло (ненаплетена)294 грама
Профил20,6mm/20,6mm/20,6mm
ТвърдостStiffness 64
СъставBasalt, Braided Graphite
Шарка на кордажа18/16
Ниво на силаLow-Medium
Сила на замахFast
Дължина27in/68,58cm
Код на продукт:WRT73301U

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Braided Graphite + Basalt -  При тази революционно- нова технология фирмата Wilson вплита, смесва Базалтовите нишки с карбоново-графитените фибри по цялата рамка на ракетата. Това е първия път, когато материала Базалт е сплетен. Поради факта, че Базалта е толкова еластичен  позволява на ракетата да бъде по-гъвкава по начин по който се подобрява чувството и контрола на ракетата.

 

Parallel Drilling - Осигурява постоянен обещаващ отговор от страна на леглото на кордажа, като в същото време драматично повишава суит спота на ракетата.

 

X2 ERGO TECHNOLOGY -  Специални допълнителни пластини в комплекта в дръжката на ракетата, които позволяват на играчите да персонализират дръжката особено за играчи играещи бекхенд с две ръце.

 

 

 

CounterVail Technology Специални карбонови фибри интегрирани във  вплетения Графит/Базалт  Слой, което резултатира в намаляване на шока(нежеланите вибрации) при удар и пренасянето им под формата на положителна максимална енергия в удара.

 

Sony Smart Sensor ReadyАнализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени