Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

ТЕНИС РАКЕТА WILSON BLADE 98 L 16/19 285 грама 2017

Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ!!!
♦ Размер на главата: 98 кв. инча ♦ Баланс: 330mm/4pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 285 грама ♦ Профил: 20,6mm/20,6mm/20,6mm 
360.00 лв. 252.00 лв.
- 30%

* Размер на грипа:
  • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Blade 98 L (16x19) 285 грама 2017 г. -  Представяме Ви съвсем нов модел ракета за тенис от семейството наречено Blade Series. 

Изключително маневрена поради своето тегло от 285 грама, възможност за генериране на отличен топспин благодарение на отворената  наплетка на кордажа /16х19/. Размер на главата - 98 инча и баланс-33 см. Профил - 20,6 мм.

Подходяща за начинаещи, средно-напреднали и напреднали.

1.       Лазерно гравирани цифри и текстове,  тънък матов цвят и елегантен дизайн както при новия Wilson Pro Staff 2017г.

2.       Parallel Drilling Technology -  Позволява при съприкосновение на топката с кордажа на ракетата да се абсорбират вибрациите и да се трансферират в допълнителна енергия към топката.

3.       Wilson X2  Ergo  - Специални допълнителни пластини в комплекта в дръжката на ракетата, които позволяват на играчите да персонализират дръжката особено за играчи играещи бекхенд с две ръце.

4.       Braided Graphite + Basalt 

5.       Sony Smart Sensor Compatibility – Анализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф от производителя.

При покупка получавате безплатна доставка, застраховка при транспорт.

 

Тип ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТ!!!
Размер на главата 98 кв. инча
Баланс 330mm/4pts HL
Тегло (ненаплетена) 285 грама
Профил 20,6mm/20,6mm/20,6mm
Твърдост Stiffness 67
Състав Basalt, Braided Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Дължина 27in/68,58cm
Код на продукт: WRT73361U

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Braided Graphite + Basalt -  При тази революционно- нова технология фирмата Wilson вплита, смесва Базалтовите нишки с карбоново-графитените фибри по цялата рамка на ракетата. Това е първия път, когато материала Базалт е сплетен. Поради факта, че Базалта е толкова еластичен  позволява на ракетата да бъде по-гъвкава по начин по който се подобрява чувството и контрола на ракетата.

 

Parallel Drilling - Осигурява постоянен обещаващ отговор от страна на леглото на кордажа, като в същото време драматично повишава суит спота на ракетата.

 

X2 ERGO TECHNOLOGY -  Специални допълнителни пластини в комплекта в дръжката на ракетата, които позволяват на играчите да персонализират дръжката особено за играчи играещи бекхенд с две ръце.

 

 

 

CounterVail Technology Специални карбонови фибри интегрирани във  вплетения Графит/Базалт  Слой, което резултатира в намаляване на шока(нежеланите вибрации) при удар и пренасянето им под формата на положителна максимална енергия в удара.

 

Sony Smart Sensor ReadyАнализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2023 Всички права запазени