Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

ТЕНИС РАКЕТА WILSON BLADE 101 L 16/20 274 грама 2017

Ракета с фабрично наплитане и кордаж от производителя и без калъф
Производител:
Wilson
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 101 кв. инча ♦ Баланс: 330mm/4pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 274 грама ♦ Профил: 23mm/23mm/23mm 
300.00 лв. 210.00 лв.
- 30%

* Размер на грипа:
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Wilson Blade 101 L (16x20) 274 грама 2017 г. -  Представяме Ви съвсем нов модел ракета за тенис от семейството наречено Blade Series. 

Изключително маневрена поради своето тегло от 274 грама/ненаплетена/, възможност за генериране на отличен топспин благодарение на отворената  наплетка на кордажа /16х20/. Размер на главата - 101 инча и баланс-33 см. Профил - 23мм.

Подходяща за начинаещи, средно-напреднали и подрастващи юноши и девойки.

1.       Лазерно гравирани цифри и текстове,  тънък матов цвят и елегантен дизайн както при новия Wilson Pro Staff 2017г.

2.       Parallel Drilling Technology -  Позволява при съприкосновение на топката с кордажа на ракетата да се абсорбират вибрациите и да се трансферират в допълнителна енергия към топката.

3.       

4.       Braided Graphite + Basalt 

5.       Sony Smart Sensor Compatibility – Анализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

При поръчка получавате тенис ракета с фабрично наплетен кордаж от Wilson.

Ракетата се предлага без Калъф.

 

Размер на главата 101 кв. инча
Баланс 330mm/4pts HL
Тегло (ненаплетена) 274 грама
Профил 23mm/23mm/23mm
Твърдост Stiffness 67
Състав Basalt, Braided Graphite
Шарка на кордажа 16/20
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Дължина 27in/68,58cm
Безплатно наплитане Ракета с фабрично наплитане и кордаж от производителя и без калъф
Код на продукт: WRT73380U

BLX - Тази технология представлява използване на вулканичната скала Basalt, от преработката на която се получават така наречените златки нишки(влакна), които са изключително устойчиви на вибрации. Тези влакна се преплитат с така наречените (K) arophite Black за да се създаде една от най-иновативните технологии в тенис индустрията.

Braided Graphite + Basalt -  При тази революционно- нова технология фирмата Wilson вплита, смесва Базалтовите нишки с карбоново-графитените фибри по цялата рамка на ракетата. Това е първия път, когато материала Базалт е сплетен. Поради факта, че Базалта е толкова еластичен  позволява на ракетата да бъде по-гъвкава по начин по който се подобрява чувството и контрола на ракетата.

 

Parallel Drilling - Осигурява постоянен обещаващ отговор от страна на леглото на кордажа, като в същото време драматично повишава суит спота на ракетата.

 

X2 ERGO TECHNOLOGY -  Специални допълнителни пластини в комплекта в дръжката на ракетата, които позволяват на играчите да персонализират дръжката особено за играчи играещи бекхенд с две ръце.

 

 

 

CounterVail Technology Специални карбонови фибри интегрирани във  вплетения Графит/Базалт  Слой, което резултатира в намаляване на шока(нежеланите вибрации) при удар и пренасянето им под формата на положителна максимална енергия в удара.

 

Sony Smart Sensor ReadyАнализирай своята игра както никога до сега.  С помоща на специална капачка (купува се отделно), която се закача за долната част на ракетата могат да се извличат данни за вашата игра + видео.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2022 Всички права запазени