Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

ТЕНИС РАКЕТА HEAD SPEED TEAM L (265 грама) 233642

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100 sq.in или 645 кв. см. ♦ Баланс: 340 mm. без кордаж 
♦ Тегло (ненаплетена): 265 грама без кордаж ♦ Профил: 25/25/25mm. 
399.00 лв. 199.00 лв.
- 50%

* Размер на грипа:
  • 1
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Head Speed TEAM L 265 грама 16/19. 

Ракетата се предлага без кордаж/ненаплетена/ и без калъф от HEAD.

Тенис ракета Head Speed Team L 265гр 2022 – Препоръчва се за начинаещи играчи, жени, така както и за деца, които преминават от 26 инчова ракета на дължина към стандартна дължина на ракетата, а именно 27 инчова.

Новата тенис ракета Head Speed Team идва с нова технология, а именно :

AUXETIC TECHNOLOGY - Специална конструкция от карбонови фибри, които са вплетени по специален начин за още по-добро чувство и усещане.

От Head запазват и технологията - Graphene 360+ Technology – За подобрено абсорбиране на шока при удар и несравнимо усещане благодарение на мекия и гъвкав материал наречен KRAIBON.  Graphene 360+ Technology – Съчетание между силата и стабилността от Graphene 360 с гъвкавите SpiralFibres/Спиралфибри/  в долната част на главата на ракетата, за още по-добро усещане.Резултатът е повече комфорт и усещане. При тази версия се използва стандартна шарка на кордажа 16/19 правеща я отличен избор за средно-напреднали играчи, придавайки необходимата сила и контрол при удара.

Speed Beam - Аеродинамична форма на профила на ракетата, която спомага за повече сила и топспин.

Speed Pattern - Разстояние между кордите за отлично съотношение между сила и контрол.

Power Grommets - 

Directional Drilling - 

Теглото на ракетата е 265 грама ненаплетена, с баланс 34 см.(без кордаж) и размер на главата от 100 кв. инча или 645 кв.см.

Нов елегантен и асиметричен дизайн в черно и бяло с матово и гланцово покритие, и хромирани детайли. 

Повече подробности относно новата Graphene 360+ Technology може да видите и прочетете съответно в Секции Видео и Спецификация към продуктовата страница на съответния артикул.

Използвани материали – Graphene 360+/Graphite

Цветове – Black/White /Бяло-Черно/

Шарка на кордажа – 16/19

Стандартна дължина - 27 инча

 

 

Размер на главата 100 sq.in или 645 кв. см.
Баланс 340 mm. без кордаж
Дължина 27 in/ 68,58cm
Тегло (ненаплетена) 265 грама без кордаж
Профил 25/25/25mm.
Твърдост Stiffness 66
Състав Graphene 360+/Graphite/Auxetic
Шарка на кордажа 16/19
Код на продукт: 233642

Graphene 360 Technology - Тука има 2 ключови нови момента въведени от HEAD, а именно:

1. Използване на пръстени от Graphene, които са разположени на 3, 9 и 12 часа в главата на ракетата за по-добра странична стабилност и по-малко усукване.  Дава по-добър трансфер на енергия към топката и получаване на повече сила и контрол, без да добавяте допълнителна енергия от Вас.

2. Използване на Graphene 360 в гърлото на ракетата дава възможност за по-добра маневреност и сила от страна на ракетата.

 

Graphene    – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

 

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Graphene Touch Technology - 

Sony Smart Sensor Ready

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени