Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Тенис ракета Head Graphene XT Radical Pro 310 2016 /АНДИ МЪРИ, ИВО КАРЛОВИЧ/

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 98 sq.in ♦ Баланс: 315мм. 
♦ Тегло (ненаплетена): 310 грама ♦ Профил: 20/23/21 мм. 
435.00 лв. 218.00 лв.
- 50%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Andy Murray Andy Murray
Sloane Stephens Sloane Stephens

Head Graphene XT Radical Pro 310 -  Най-тежката ракета от серията Радикал на фирмата – производител Head. Ракетата е ъпдейтвана с новия материал Graphene XT , който е още по-лек и здрав от предишния материал и още по-оптимално разпределя тежестта на ракетата към дръжката и върха. Резултатът е още по-маневрена ракета, която придава по-голяма сила на удара от предходния модел.  Динамичната наплетка на кордажа (Dynamic  String Pattern)  16/19 позволява да се постига изключителен контрол, така както и лесен достъп до топспин.  С тази ракета удари като сервис и волета се изпълняват лесно и много точно достигат до точката, която желаете от тенис корта.

Head Graphene XT Radical Pro 310 грама е подходяща за средно-напреднали и напреднали играчи, които търсят ракета която няма слаби страни.

Използва се от Анди Мъри.

При поръчка получавате безплатно:

1. Доставка

2. Застраховка

 

 

Ракетата се предлага ненаплетена и без кордаж.

Изисква допълнително заплащане за наплитане.

 

 

Размер на главата 98 sq.in
Баланс 315мм.
Дължина 68,58cm./27 ин
Тегло (ненаплетена) 310 грама
Профил 20/23/21 мм.
Твърдост Stiffness 67
Състав Graphene XT/Graphite
Шарка на кордажа Dynamic 16/19
Код на продукт: 230206

Graphene XT   – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Dynamic String Pattern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени