Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

Тенис ракета Head Graphene XT Radical MPA 295

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗ КОРДАЖ И БЕЗ КАЛЪФ.
♦ Размер на главата: 98sq.in ♦ Баланс: 315mm 
♦ Тегло (ненаплетена): 295 гр. ♦ Профил: 20,523,5/21,5mm 
440.00 лв. 220.00 лв.
- 50%

* Размер на грипа:
  • 3
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Bernard Tomic Bernard Tomic

Ракетата се предлага ненаплетена и без кордаж и без калъф.

Head Graphene XT Radical MPA 295 – Тази версия от серията Радикал е изцяло нова за Head и е оборудвана с така наречената  Adaptive String Pattern (ASP) – Позволява на играчите да избират каква гъстота на наплитане на кордажа да използват между  по-отворената 16/16  и нормалната 16/19. Първата придава още по-лесен достъп до топспин и слайс, докато с втората се увеличава контрола върху топката. Тази смяна на шарката на кордажа се постига със смяна на така наречените громети ( втулки) преди самото наплитане на кордажа. Другата новост при ракетата е използването на новия материал Graphene XT. Резултатът е по-оптимално разпределение на тежестта на ракетата към дръжката и главата.

Със своите 295 грама тегло и 98 инча размер на главата ракетата е подходяща за широк кръг играчи, от средно-напреднали до напреднали.

При поръчка получавате безплатно:

1. Доставка

2. Застраховка

Ракетата се предлага ненаплетена и без кордаж и без калъф.

 

Тип РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗ КОРДАЖ И БЕЗ КАЛЪФ.
Размер на главата 98sq.in
Баланс 315mm
Дължина 68.5 см.
Тегло (ненаплетена) 295 гр.
Профил 20,523,5/21,5mm
Твърдост 65
Състав Graphene XT, Graphite
Шарка на кордажа 16/19 или 16/16
Ниво на сила low -medium
Сила на замах fast
Код на продукт: 230226

Graphene  XT – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г. Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2022 Всички права запазени