Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Тенис ракета Head Graphene XT Prestige S 2016

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 98 sq.in ♦ Баланс: 320mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 305 грама ♦ Профил: 22/22/22 mm 
435.00 лв. 218.00 лв.
- 50%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Head Graphene XT Prestige S е подобрена версия на стария Prestige Graphene.  Подобряването е свързано с внедряването на новия материал „Graphene XT” с помоща на който, ракетата е по-маневрена и  с по-малко усилия генерира сила и тоспин. От основната линия ракетата е изключително комфортна и е подходяща за играчи, които търсят удивителната  прецизност на Prestige изразена в по-лека версия.  The Dynamic String Pettern(Динамичната шарка на наплитане), осигурява изключителен контрол заедно с по-добро усещане при удари извън центъра на ракетата. 

Smart Tennis Sensor Ready

При поръчка получавате безплатно:

1. Доставка

2. Застраховка

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

Размер на главата 98 sq.in
Баланс 320mm.
Дължина 27in/68.5cm.
Тегло (ненаплетена) 305 грама
Профил 22/22/22 mm
Твърдост Stiffness 61
Състав Graphene XT
Шарка на кордажа Dynamic 16/19
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Код на продукт: 230436

Graphene XT   – Най-здравия и най-лек материал в света.  Открит през 2004г. Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

SMART TENNIS SENSOR READY

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2019 Всички права запазени