Работно време 0887 387924 Пон-Чет 9.00-17.00 ч

Тенис ракета HEAD GRAPHENE XT PRESTIGE REV PRO 2016

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 93 sq.in ♦ Баланс: 315 мм. 
♦ Тегло (ненаплетена): 300 грама ♦ Профил: 20/20/20 mm 
449.00 лв. 235.00 лв.
- 48%

* Размер на грипа:
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Marin Cilic Marin Cilic
Fernando Verdasco Fernando Verdasco

Ракета за тенис Head Graphene XT Prestige REV PRO 2016 е най-леката ракета от серията Prestige правена  някога. Тази ракета е достатъчно маневрена за да се хареса от широк кръг играчи. Замахването за ударите с нея става по-бързо от другите ракети от тази серия, за това Rev Pro е идеална за играчи, които оценяват генерирането на скорост и топспин. В допълнение към намаленото тегло на ракетата, тя се характеризира със своята Dynamic String Pettern, която комбинира изключителен контрол заедно с по-добро усещане при удари извън центъра на ракетата. Тази ракета притежава маневреност, лекота при замахването, което позволява да се придаде по-голяма сила и въртене на топката при всички удари по корта. Тя е подходяща за играчи, които търсят по-лека ракета, в съчетание с по-плътни удари благодарение на намаления размер на главата на ракетата (93sq.in).

При поръчка получавате безплатно:

1. Доставка

2. Застраховка при транспорт 

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф

Размер на главата 93 sq.in
Баланс 315 мм.
Дължина 27in/68.5cm.
Тегло (ненаплетена) 300 грама
Профил 20/20/20 mm
Твърдост Stiffness 59
Състав Graphene XT
Шарка на кордажа Dymanic 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Цвят Черен/Червен/Бял
Код на продукт: 230426

Sony Sensor Technology

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Graphene    – Най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2021 Всички права запазени