Работно време 0887 387924 Пон-Чет 9.00-17.00 ч

Тенис Ракета Head Graphene XT Prestige Pro 2016

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 98 sq.in ♦ Баланс: 315mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 315 грама ♦ Профил: 22/22/22 mm 
469.00 лв. 187.60 лв.
- 60%

* Размер на грипа:
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

РАКЕТА ЗА ТЕНИС HEAD GRAPHENE XT PRESTIGE PRO 2016 е подобрена версия на стария  Head Prestige Pro You Tek IG. Благодарение на внедрения материал “Graphene” - най-здравия и най-лекия материал в света, тежестта на ракетата се измества от  средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа, което позволява да се генерира по-лесно сила без  да се отнема от изключителната прецизност с която е известна серията „Prestige”. Тази ракета е подходяща за напреднали играчи, които се нуждаят от лесен замах и генериране на топспин. Тя осигурява изключителна комбинация от сила и топспин, съчетано с феноменална точност на пласиране на ударите.

При поръчка получавате безплатно:

1. Доставка

2. Застраховка при транспорт

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

 

Размер на главата 98 sq.in
Баланс 315mm.
Дължина 27in/68.5cm.
Тегло (ненаплетена) 315 грама
Профил 22/22/22 mm
Твърдост Stiffness 63
Състав Graphene XT
Шарка на кордажа Dynamic 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Цвят Черен/Бял/Червен
Код на продукт: 230406

Sony Sensor Technology

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Graphene    – Най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2021 Всички права запазени