Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Тенис ракета HEAD GRAPHENE XT INSTINCT MP 300 /БЕРДИХ, ШАРАПОВА, ПИРОНКОВА/

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100 кв. инча ♦ Баланс: 320mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 300 грама ♦ Профил: 23/25/21 mm. 
369.00 лв. 215.00 лв.
- 42%

* Размер на грипа:
  • 2
  • 3
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Tomas Berdych Tomas Berdych
Maria Sharapova Maria Sharapova
Tsvetana Pironkova Tsvetana Pironkova

ТЕНИС РАКЕТА Head Graphene XT INSTINCT 300  16/19( Мария Шарапова, Томаш Бердих и Цветана Пиронкова).  

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

HEAD GRAPHENE XT INSTINCT MP 300 16/19 -   С тази нова версия от  2015 година, фирмата Head предлага експлозивна комбинация от сила, прецизност и маневреност.  При тази ракета от Head са подобрили стандартната Графен формула с така наречената новост Graphene XT. Резултатът е още по-добро разпределение на тежестта на ракетата  спомагащо за по-добро ускорение и лесен достъп до сила. Ракетата е изключително прецизна и отворената шарка на кордажа 16/19 позволява да се генерира отличен топспин и ефективно изпълнение на слайс ударите. Изключително подходяща за агресивни играчи, средно-напреднали и напреднали, които желаят лесен достъп до сила, топспин, гъвкавост и лесен замах ( маневреност) при изпълнение на всички удари в тенис играта. Ракетата се използва от Мария Шарапова, Томаш Бердих и Цветана Пиронкова.

Размер на главата 100 кв. инча
Баланс 320mm.
Тегло (ненаплетена) 300 грама
Профил 23/25/21 mm.
Твърдост Stiffness 66
Състав Graphene XT
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Дължина 27in/68,58cm
Код на продукт: 230510

Graphene   – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2019 Всички права запазени