Работно време 09:00 - 17:00 понеделник - петък

ТЕНИС РАКЕТА HEAD GRAPHENE TOUCH SPEED LITE 265 грама 2017

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100 кв. инча ♦ Баланс: 340mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 265 грама ♦ Профил: 25/25/25mm. 
359.00 лв. 172.50 лв.
- 52%

* Размер на грипа:
  • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

При поръчка получавате:

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
  • БЕЗПЛАТНА ЗАСТРАХОВКА ПРИ ТРАНСПОРТ

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф. Ракетата се предлага без калъф. 

Представяме Ви тенис ракета Head Graphene Touch Speed LITE 265 грaма 2017 година  - ракетата, която предлага комфорт и контрол за развиващи се играчи. Както при предходния модел (Graphene XT Speed Lite), така и при тази нова ракета благодарение на теглото от само 265 грама и размера на главата 100 кв. инча, тя е идеална за по-неопитни играчи, които желаят да задържат топката в полето и за подрастващи деца, които желаят да преминат вече към по-дълга ракета, а именно 27 сантиметра дължина. Head Graphene Touch Speed Lite е с отворена шарка на кордажа 16х19 (позволява генериране на много добър топспин) и новата Graphene Touch Technology  за по-добро докосване и солидно, омекотено чувство е перфектния избор за начинаещи, жени, деца, които преминават към по-дълга или така наречената стандартна ракета. 

Graphene Touch Technology – За подобрено абсорбиране на шока при удар и несравнимо усещане благодарение на мекия и гъвкав материал наречен KRAIBON. 

Тегло -  265 грама ненаплетена;

Размер на главата – 100 кв.инча или 645 кв.см.

Баланс – 34 см.

Шарка на кордажа – 16/19

Използвани материали – Graphene Touch/Graphite

Цвят - Черен, Бял, Червен

 

Размер на главата 100 кв. инча
Баланс 340mm.
Дължина 27 in/ 68,58cm
Тегло (ненаплетена) 265 грама
Профил 25/25/25mm.
Твърдост Stiffness 67
Състав Graphene Touch/Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Medium
Сила на замах Medium
Код на продукт: 231847

Graphene    – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

Graphene Speed Touch Technology За подобрено абсорбиране на шока при удар и несравнимо усещане благодарение на мекия и гъвкав материал наречен KRAIBON. 

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени