Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Тенис ракета Head Graphene TOUCH RADICAL PRO 310 грама 2018 /АНДИ МЪРИ, ИВО КАРЛОВИЧ/

Ракета с безплатно наплитане и кордаж Head
Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 98 кв.инча или 630 кв.см. ♦ Баланс: 315 мм. 
♦ Тегло (ненаплетена): 310 грама ♦ Профил: 20/23/21mm 
439.00 лв. 263.00 лв.
- 40%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Bernard Tomic Bernard Tomic

Тенис ракета Head Graphene Touch Radical PRO 310 грама 2018 година -  Представена от Анди Мъри, тази версия от серията Радикал идва с новия революционен материал наречен Graphene TOUCH за по-оптимално разпределение на тежестта между дръжката и върха на ракетата, но и с изключителни свойства за максимално намаляване на нежелените вибрации при удар, благодарение на KRAIBON - материала.  Динамична наплетка на кордажа ( Dynamic String Pattern) 16/19, която се характеризира  с концентрация на повече вертикали (mains) в средата на ракетата за по-добър контрол, като в същото време се оставя към краищата наплетката да е по-разредена за по-малък шок върху ръката и по-малко загуба на сила при удари извън центъра на ракетата. Резултатът е впечатляващ, една безгрешна прецизност и сила, с която серията Радикал е известна. Отворената наплетка 16/19 спомага за постигане на повече топспин и слайс в ударите както от основната линия, така и при изпълнение на начални удари.

Ракетата тежи 310 грама и притежава повече мощ от Radical Graphene Touch MP. Изключителна и подходяща за играчи, които търсят изключителна прецизност и чувство съчетани с феноменален баланс между сила, топспин и контрол.

Подходяща за средно-напреднали, напреднали играчи и състезатели.

При поръчка получавате безплатно :

  • Застраховка при транспорт
  • Доставка

Ракетата се предлага без калъф и изисква допълнително заплащане за наплитане с кордаж и кордаж.

 

 

 

Размер на главата 98 кв.инча или 630 кв.см.
Баланс 315 мм.
Дължина 68.5 см./ 27 инча
Тегло (ненаплетена) 310 грама
Профил 20/23/21mm
Твърдост 63
Състав Graphene Touch/Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила low
Сила на замах fast
Цвят Оранжев/Син
Безплатно наплитане Ракета с безплатно наплитане и кордаж Head
Код на продукт: 232608

Graphene  XT – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г. Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2019 Всички права запазени