Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

Тенис ракета Head Graphene TOUCH Radical MP 295 грама

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата:98sq.in♦ Баланс:320 мм. 
♦ Тегло (ненаплетена):295 грама♦ Профил:20/23/21mm 
459.00 лв. 249.00 лв.
- 46%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Bernard Tomic Bernard Tomic

Тенис ракета Head Graphene Touch Radical MP 295 грама  -  Тази версия от серията Радикал  идва с новия революционен материал наречен Graphene TOUCH за по-оптимално разпределение на тежестта между дръжката и върха на ракетата, но и с изключителни свойства за максимално намаляване на нежелените вибрации при удар, благодарение на KRAIBON - материала.  Динамична наплетка на кордажа ( Dynamic String Pattern) 16/19, която се характеризира  с концентрация на повече вертикали (mains) в средата на ракетата за по-добър контрол, като в същото време се оставя към краищата наплетката да е по-разредена за по-малък шок върху ръката и по-малко загуба на сила при удари извън центъра на ракетата. Резултатът е впечатляващ, една безгрешна прецизност и сила, с която серията Радикал е известна. Отворената наплетка  16/19 спомага за постигане на повече топспин и слайс в ударите както от основната линия, така и при изпълнение на начални удари.

Ракетата тежи 295 грама. Изключителна и подходяща за играчи, които търсят изключителна прецизност и чувство съчетани с феноменален баланс между сила, топспин и контрол.

Подходяща за средно-напреднали и напреднали играчи и учители по тенис.

Много маневрена и удобна за игра.

При поръчка получавате:

  • безплатна доставка
  • застраховка при транспорт

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

Изисква допълнително заплащане за кордаж и труд по наплитане.

Размер на главата98sq.in
Баланс320 мм.
Дължина68.5 см.
Тегло (ненаплетена)295 грама
Профил20/23/21mm
Твърдост63
СъставGraphene Touch
Шарка на кордажа16/19
Ниво на силаlow -medium
Сила на замахfast
Код на продукт:232618

Graphene  XT – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г. Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2022 Всички права запазени