Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Тенис ракета HEAD GRAPHENE TOUCH PRESTIGE PRO 2018

Ракета с безплатно наплитане и кордаж Head
Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 95 кв. инча ♦ Баланс: 315 мм/9 Pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 315 грама ♦ Профил: 22/22/22 mm 
469.00 лв. 328.00 лв.
- 30%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

РАКЕТА ЗА ТЕНИС HEAD GRAPHENE TOUCH PRESTIGE PRO 2018 - Нов модел тенис ракета от Head с вграден нов материал наречен GRAPHENE TOUCH заедно с обиращия ненужните вибрации друг революционен материал "KRAIBON".

За една модерна, прецизна и силова игра. Тази ракета е подходяща за средно-напреднали, напреднали играчи и професионални състезатели.

Повече подробности за техническите параметри на ракетата може да намерите в Секция "Спецификация" в лендинг страницата на самия продукт в нашия онлайн магазин.

При поръчка получавате безплатно:

1. Доставка

2. Наплитане - труд 

3. Застраховка при транспорт

4. Кордаж Head

5. Допълнителен грип Head

 

Размер на главата 95 кв. инча
Баланс 315 мм/9 Pts HL
Дължина 27in/68.5cm.
Тегло (ненаплетена) 315 грама
Профил 22/22/22 mm
Твърдост Stiffness 63
Състав Graphene Touch/Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Цвят Черен/Сив/Червен
Безплатно наплитане Ракета с безплатно наплитане и кордаж Head
Код на продукт: 232508

Sony Sensor Technology

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Graphene    – Най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени