Работно време 09:00 - 17:00 понеделник - петък

Тенис ракета HEAD GRAPHENE TOUCH PRESTIGE MP 2018 /ЖИЛ СИМОН/

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 95 кв. инча ♦ Баланс: 310 мм/10 Pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 320 грама ♦ Профил: 21/21/21 mm 
449.00 лв. 210.00 лв.
- 53%

* Размер на грипа:
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

GILLES SIMON GILLES SIMON

РАКЕТА ЗА ТЕНИС HEAD GRAPHENE TOUCH PRESTIGE MP 2018 - ИКОНАТА HEAD PRESTIGE MP се завръща, но вече с вграден нов материал наречен GRAPHENE TOUCH заедно с обиращия ненужните вибрации друг революционен материал "KRAIBON".

Предлага максимален контрол и сила, благодарение на гъстата наплетка на кордажа - 18х20.

Ракетата продължава да бъде изборът на много опитни играчи и състезатели, които търсят максимална прецизност и сила по време на игра.

Повече подробности за техническите параметри на ракетата може да намерите в Секция "Спецификация" в лендинг страницата на самия продукт в нашия онлайн магазин.

При поръчка получавате безплатно:

1. Доставка

2. Застраховка при транспорт

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

Размер на главата 95 кв. инча
Баланс 310 мм/10 Pts HL
Дължина 27in/68.5cm.
Тегло (ненаплетена) 320 грама
Профил 21/21/21 mm
Твърдост Stiffness 65
Състав Graphene Touch/Graphite
Шарка на кордажа 18/20
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Цвят Черен/Сив/Червен
Код на продукт: 232518

Sony Sensor Technology

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Graphene    – Най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени