Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

ТЕНИС РАКЕТА HEAD GRAPHENE 360 SPEED X MP LIMITED EDITION (300 грама) DJOKOVIC

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100 sq.in ♦ Баланс: 320mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 300 грама без кордаж ♦ Профил: 23/23/23mm. 
469.00 лв. 351.00 лв.
- 25%

* Размер на грипа:
  • 3
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

NOVAK DJOKOVIC NOVAK DJOKOVIC
NIKOLOZ BASILASHVILI NIKOLOZ BASILASHVILI
ASHLEIGH BARTY ASHLEIGH BARTY

За да отпразнуват 10 годишнината от създаването на SPEED Серията тенис ракети, от HEAD са изработили специална лимитирана ракета наречена Head Graphene 360 Speed X MP LIMITED EDITION (300 грама) 16/19.  Елегантно изработена в черно-златни цветове премиум версия достъпна в два модела Speed X MP и Speed X S.

Предлага се с подарък лимитиран кордаж сет Lynx Set 16L /1,30mm/ Антрацит и подарък Антивибратор Head Dampener Black.

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

При желание от Ваша страна се заплащат допълнително.

Тенис ракета Head Graphene 360 Speed X LTD BLACK/GOLD MP (300грама) 2020г. – Препоръчана от самият Новак Джокович и направена за средно-напреднали, напреднали играчи както и за колекционери на лимитирани версии тенис ракети.  Новата тенис ракета Head Speed MP идва с нова технология, а именно : Graphene 360 Technology – За подобрено абсорбиране на шока при удар и несравнимо усещане благодарение на мекия и гъвкав материал наречен KRAIBON.  Резултатът е най-комфортната и предпазваща ръката версия на Speed MP, която е произвеждана до сега. Както и предходната версия (Head Graphene Touch Speed MP), така и при тази се използва шарка на кордажа 16/19 правеща я отличен избор за средно-напреднали и напреднали състезатели, придавайки необходимата сила и контрол при удара, заедно с възможност за генериране на топспин.

Теглото на ракетата е 300грама ненаплетена, с баланс  32 см. и размер на главата от 100 кв. инча или 645 кв.см.

Повече подробности относно новата Graphene 360 Technology може да видите и прочетете съответно в Секции Видео и Спецификация към продуктовата страница на съответния артикул.

Използвани материали – Graphene 360/Graphite

Цветове – ЧЕРЕН-ЗЛАТЕН /СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ/

Използвана от Новак Джокович, Ашли Барти и Ноколоз Басилашвили

Шарка на кордажа – 16/19

 

 

Размер на главата 100 sq.in
Баланс 320mm.
Дължина 27 in/ 68,58cm
Тегло (ненаплетена) 300 грама без кордаж
Профил 23/23/23mm.
Твърдост Stiffness 62
Състав Graphene 360/Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Код на продукт: 236109

Graphene 360 Technology - Тука има 2 ключови нови момента въведени от HEAD, а именно:

1. Използване на пръстени от Graphene, които са разположени на 3, 9 и 12 часа в главата на ракетата за по-добра странична стабилност и по-малко усукване.  Дава по-добър трансфер на енергия към топката и получаване на повече сила и контрол, без да добавяте допълнителна енергия от Вас.

2. Изполване на Graphene 360 в гърлото на ракетата дава възможност за по-добра маневреност и сила от страна на ракетата.

 

Graphene    – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

 

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Graphene Touch Technology - 

Sony Smart Sensor Ready

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени