Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Четвъртък

ТЕНИС РАКЕТА HEAD GRAPHENE 360 RADICAL PRO 310 грама /МЪРИ, КАРЛОВИЧ/

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗ КОРДАЖ /НЕНАПЛЕТЕНА/ И БЕЗ КАЛЪФ ОТ HEAD.
♦ Размер на главата: 98 sq.in ♦ Баланс: 315mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 310 грама без кордажа ♦ Профил: 20/23/21mm. 
449.00 лв. 254.00 лв.
- 43%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Aleksander Zverev Aleksander Zverev

 Head Graphene 360 RADICAL PRO 310 грама 16/19 (Анди Мъри и Иво Карлович).  

РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА НЕНАПЛЕТЕНА /БЕЗ КОРДАЖ/ И БЕЗ КАЛЪФ.

Тенис ракета Head Graphene 360 RADICAL PRO 310гр.  – Препоръчана от Анди Мъри за напреднали играчи.  Новата тенис ракета Head Graphene 360 Radical Pro идва с нова технология, а именно : Graphene 360 Technology – За подобрено абсорбиране на шока при удар и несравнимо усещане благодарение на мекия и гъвкав материал наречен KRAIBON.  Резултатът е най-комфортната и предпазваща ръката версия на Radical Pro, която е произвеждана до сега. Както и предходната версия (Head Graphene Touch Radical Pro), така и при тази се използва шарка на кордажа 16/19 правеща я отличен избор за напреднали играчи и състезатели, придавайки необходимата сила и контрол при удара, заедно с възможност за генериране на топспин.

Теглото на ракетата е 310 грама ненаплетена, с баланс  31,5 см. и размер на главата от 98 кв. инча или 632 кв.см.

Повече подробности относно новата Graphene 360 Technology може да видите и прочетете съответно в Секции Видео и Спецификация към продуктовата страница на съответния артикул.

Баланс - 31,5 см без кордаж

Използвани материали – Graphene 360/Graphite

Цветове – Сиво/Оранжево

Използвана от Анди Мъри и Иво Карлович

Шарка на кордажа – 16/19

Smart Sony Sensor Ready -  Анализирай своята игра както никога до сега.  Трябва да имате специална  Sony капачка, която се свързва с капачката на тенис ракетата и могат да се извличат данни за Вашата игра, плюс видео. ( Необходимо е допълнително оборудване).

Арт. номер - 233909

 

 

Тип РАКЕТАТА СЕ ПРЕДЛАГА БЕЗ КОРДАЖ /НЕНАПЛЕТЕНА/ И БЕЗ КАЛЪФ ОТ HEAD.
Размер на главата 98 sq.in
Баланс 315mm.
Дължина 27 in/ 68,58cm
Тегло (ненаплетена) 310 грама без кордажа
Профил 20/23/21mm.
Твърдост Stiffness 66
Състав Graphene 360/Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Код на продукт: 233909

Graphene 360 Technology - Тука има 2 ключови нови момента въведени от HEAD, а именно:

1. Използване на пръстени от Graphene, които са разположени на 3, 9 и 12 часа в главата на ракетата за по-добра странична стабилност и по-малко усукване.  Дава по-добър трансфер на енергия към топката и получаване на повече сила и контрол, без да добавяте допълнителна енергия от Вас.

2. Изполване на Graphene 360 в гърлото на ракетата дава възможност за по-добра маневреност и сила от страна на ракетата.

 

Graphene    – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

 

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Graphene Touch Technology - 

Sony Smart Sensor Ready

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2022 Всички права запазени