Работно време 09:00 - 17:00 понеделник - петък

ТЕНИС РАКЕТА HEAD GRAPHENE 360+ PRESTIGE MID (320 грама) 2020 /МАРИН ЧИЛИЧ/

РАКЕТА С БЕЗПЛАТНО НАПЛИТАНЕ, БЕЗПЛАТЕН КАЛЪФ И БЕЗПЛАТЕН КОРДАЖ HEAD
Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 93 sq.in или 600 кв.см. ♦ Баланс: 310mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 320 грама ♦ Профил: 20/20/20mm. 
519.00 лв. 467.00 лв.
- 10%

* Размер на грипа:
  • 3
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

МАРИН ЧИЛИЧ

Новата ракета за 2020 година Head Graphene 360+ PRESTIGE MID 320 грама 16/19 наплетка

Ракетата се предлага със следните подаръци:

  • Безплатна доставка
  • Безплатна застраховка при транспорт
  • Безплатен допълнителен грип Head
  • Безплатен кордаж Head
  • Безплатно наплитане - труд
  • Безплатен калъф Head

Тенис ракета Head Graphene 360+ PRESTIGE MID 320 гр. 2020 – Препоръчва се за напреднали играчи и професионални състезатели. Новата тенис ракета Head Graphene 360+ Prestige MID идва с нова технология, а именно : Graphene 360+ Technology – За подобрено абсорбиране на шока при удар и несравнимо усещане благодарение на мекия и гъвкав материал наречен KRAIBON.  Graphene 360+ Technology – Съчетание между силата и стабилността от Graphene 360 с гъвкавите SpiralFibres/Спиралфибри/  в долната част на главата на ракетата, за още по-добро усещане. Резултатът е повече комфорт и чувство. При тази последна версия на ракетата се използва стандртна шарка на кордажа 16/19 правеща я отличен избор за напреднали състезатели, придавайки необходимата сила и контрол при изпълнение на удара.

Теглото на ракетата е 320 грама ненаплетена, с баланс 31 см. и размер на главата от 93 кв. инча или 600 кв.см.

Повече подробности относно новата Graphene 360+ Technology може да видите и прочетете съответно в Секции Видео и Спецификация към продуктовата страница на съответния артикул.

Технологии:

Graphene 360+ - Подобрение на Graphene 360 Technology. Намира се в 3, 9 и 12 часа по рамката на ракетата, за да подобри стабилността и ефективната трансформация на енергия. Версията 360+ добавя СпиралФибри в дъното на рамката на тенис ракетата, които се разтягат при контакт на топката с ракетата, за да постигнат повече чувство и усещане.

Elongated Shaft - Удължено гърло на ракетата за по-добра гъвкавост и контрол

Box Beam - Предпазване на кордажа от втулките/грометите/, за да се гарантира допълнителен котрол

Използвани материали – Graphene 360+/Graphite

Цветове – RED/BURGUNDY

Използвана от МАРИН ЧИЛИЧ

Шарка на кордажа – 16/19

Smart Sony Sensor Ready -  Анализирай своята игра както никога до сега.  Трябва да имате специална  Sony капачка, която се свързва с капачката на тенис ракетата и могат да се извличат данни за Вашата игра, плюс видео. ( Необходимо е допълнително оборудване).

 

 

Размер на главата 93 sq.in или 600 кв.см.
Баланс 310mm.
Дължина 27 in/ 68,58cm
Тегло (ненаплетена) 320 грама
Профил 20/20/20mm.
Твърдост Stiffness 65
Състав Graphene 360+/Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Безплатно наплитане РАКЕТА С БЕЗПЛАТНО НАПЛИТАНЕ, БЕЗПЛАТЕН КАЛЪФ И БЕЗПЛАТЕН КОРДАЖ HEAD
Код на продукт: 234420

Graphene 360 Technology - Тука има 2 ключови нови момента въведени от HEAD, а именно:

1. Използване на пръстени от Graphene, които са разположени на 3, 9 и 12 часа в главата на ракетата за по-добра странична стабилност и по-малко усукване.  Дава по-добър трансфер на енергия към топката и получаване на повече сила и контрол, без да добавяте допълнителна енергия от Вас.

2. Използване на Graphene 360 в гърлото на ракетата дава възможност за по-добра маневреност и сила от страна на ракетата.

 

Graphene    – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

 

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Graphene Touch Technology - 

Sony Smart Sensor Ready

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2020 Всички права запазени