Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

Тенис ракета Babolat Pure Drive Tour 2021 Blue/Black (315 грама)

Ракета с безплатно наплитане и кордаж Babolat за 60 лева.
Производител:
Babolat
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100 кв. инча ♦ Баланс: 315mm/9 pts HL 
♦ Тегло (ненаплетена): 315 грама без кордаж ♦ Профил: 23/26/23mm 
490.00 лв. 392.00 лв.
- 20%

* Размер на грипа:
  • 3
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Новата тенис ракета BABOLAT PURE DRIVE TOUR 2021 (315 грама). Тази ракета се предлага с подаръци за около 60 лева.

  • безплатно наплитане
  • безплатен кордаж Babolat RPM BLAST или по избор за около 60 лева.
  • безплатен транспорт и застраховка.
  •  
  • Ракетата се предлага без калъф от BABOLAT

 

Златен стандарт между сила и усещане. Представена и използвана в професионалния тенис тур от имена като Гарбине Мугуруса, Фабио Фонини, Каролина Плишкова и други.

Новата ракета Babolat Pure Drive Tour включва FSI Power Technology, което резултатира в още повече сила и топспин от предишната версия, благодарение на по-голямото разстояние между кордите и диамантено разположените втулки/Grommets holes/.

SWX Pure Feel System - Ъпдейтвана с виско-еластичен каучук използван в космическата индустрия от SMAC, осигуряващ на ракетата повече комфорт и чувство.

Тази версия включва още Woofer и Elliptic Beam Technology.

Подходяща за напреднали играчи с агресивен стил на игра, обичащи да диктуват точките по време на игра. Сила и стабилност.

Когато е наплетена с кордажи като  Babolat RPM Blast, Blast Rough или Babolat Pro Huricane Tour, Pure Drive Tour 2021  е подходяща за напреднали играчи, които използват много топспин и контролирани силни удари от основната линия. Волетата се изпълняват изключително точно благодарение на маневреността и бързината на ракетата. Babolat’s Cortex Active Technology осигурява по-добро усещане и комфорт. Новото за 2021 година е  технологията  HTR System и SWX Pure Feel TECHNOLOGY. 

HTR (High Torsional Rigidity) System - Елемент разположен в шийката на ракетата, който увеличава устойчивостта от усукване и по-добро възстановяване на енергия, за да може да се увеличи силата в ударите

FSI Power - Новата шарка на кордажа в комбинация с диамантената форма на втулките, увеличава Sweet Spot-a на ракетата за повече сила и по-лесно целене на центъра на ракетата.

Elliptic Geometry - По-добра устойчивост на усукване на рамката, благодарение на нейната форма, за да Ви осигури повече мощ.

SWX Pure Feel System - Ъпдейтвана с виско-еластичен каучук използван в космическата индустрия от SMAC, осигуряващ на ракетата повече комфорт и чувство.

.

 

Размер на главата 100 кв. инча
Баланс 315mm/9 pts HL
Дължина 27in/68.50cm
Тегло (ненаплетена) 315 грама без кордаж
Профил 23/26/23mm
Твърдост Stiffness: 70
Състав Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Безплатно наплитане Ракета с безплатно наплитане и кордаж Babolat за 60 лева.
Код на продукт: 101439

GT/Graphite,Tungsten/  Technology – Разположена в ядрото на ракетата, комбинацията от карбон и невероятната твърдост на Tungsten влакната, прави ракетата два пъти по- стабилна от стандартната карбонова, с по-голяма сила на ударите.

Woofer System-  Първата технология, която позволява на рамката и кордажа да взаимодействат всеки път когато играчът удари топката. Технологията осигурявас 25%  по-дълъг контакт на топката с кордажа, което води до по-голяма прецизност и по-добро усещане.

Cortex Active Technology -  Интелигентни вибрационни филтри. Всеки път, когато ракетата удря топката, тя генерира хиляди вибрации, стотици от които предизвикват дискомфорт, докато други помагат на играча да усети по-добре топката. Тъй като всеки играч има различни нужди, Babolat разработи система с три нови антивибратора, за да помогнат на играчите с всякакъв стил на игра да открият точното количество и вид усещания, които пасват на техния специфичен стил и предпочитания.

Evo Beam – Варираща дебелина на профила /21/23/21мм/ , намалява усукването при удара на топката и дава по- добра чувствителност.

Elliptic Geometry - Елипсовидната форма на конструираните ракети на Babolat предпазват от нежелано  усукване и завъртане на рамката без допълнително тегло. Осигурява сила и изключителна маневреност.

New FSI Technology-  Осигурява по-висок център на ракетата (sweetspot), за повече сила и комфорт в контактната зона. Намаляване на разстоянието между кордите за по-голям контрол.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени