Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

Тенис ракета BABOLAT PURE DRIVE LITE 2021 Blue/Black (270 грама)

Ракета с безплатно наплитане и кордаж Babolat за 60 лева.
Производител:
Babolat
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100sq.in ♦ Баланс: 330mm 
♦ Тегло (ненаплетена): 270 грама без кордаж ♦ Профил: 22,5/25,5/23mm 
440.00 лв. 352.00 лв.
- 20%

* Размер на грипа:
  • 1
  • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Новата ракета BABOLAT PURE DRIVE LITE 2021.

Тази ракета се предлага с подаръци до 60 лева - безплатно наплитане, безплатен кордаж Babolat RPM BLAST /Само продажната му цена е 39,00 лева/ или по избор до 60 лева и безплатна доставка. 

Фирмата Babolat  представя една изцяло нова ракета от серията Pure Drive, наречена Babolat Pure Drive LITE 2021.

Новата ракета Babolat Pure Drive Lite включва FSI Power Technology, което резултатира в още повече сила и топспин от предишната версия, благодарение на по-голямото разстояние между кордите и диамантено разположените втулки/Grommets holes/.

SWX Pure Feel System - Ъпдейтвана с виско-еластичен каучук използван в космическата индустрия от SMAC, осигуряващ на ракетата повече комфорт и чувство.

Тази версия включва още Woofer и Elliptic Beam Technology.

Подходяща за начинаещи и средно-напреднали играчи, които търсят намалено тегло, маневреност и сила.

Когато е наплетена с кордажи като  Babolat RPM Blast, Blast Rough или Babolat Pro Huricane Tour, Pure Drive Lite 2021  е подходяща за начинаещи, средно-напреднали и жени. Волетата се изпълняват изключително точно благодарение на маневреността и бързината на ракетата. Babolat’s Cortex Active Technology осигурява по-добро усещане и комфорт. Новото за 2021 година е  технологията  HTR System и SWX Pure Feel TECHNOLOGY. 

HTR (High Torsional Rigidity) System - Елемент разположен в шийката на ракетата, който увеличава устойчивостта от усукване и по-добро възстановяване на енергия, за да може да се увеличи силата в ударите

FSI Power - Новата шарка на кордажа в комбинация с диамантената форма на втулките, увеличава Sweet Spot-a на ракетата за повече сила и по-лесно целене на центъра на ракетата.

Elliptic Geometry - По-добра устойчивост на усукване на рамката, благодарение на нейната форма, за да Ви осигури повече мощ.

SWX Pure Feel System - Ъпдейтвана с виско-еластичен каучук използван в космическата индустрия от SMAC, осигуряващ на ракетата повече комфорт и чувство.

Играчите,  които търсят мощта на Babolat Pure Drive, но търсят  по-лека и по-маневрена рамка  ще харесат новата Babolat Pure Drive Lite, в която е внедрена  Babolat’s Cortex Active Technology- филтрира вибрациите при удара и създава по-добро усещане и контрол върху топката. Новото за 2021 година е технологията  HTR TECHNOLOGY, която повишава центъра на ракетата за  повече сила и комфот в контактната зона плюс намаленото разстояние между кордите за по-голям контрол. Със своята отворена наплетка 16/19 и тегло от 270гр.( ненаплетена) позволява на играчите да замахват бързо и да генерират изключителен топспин и слайс както при ударите от основната линия, така и при изпълнение на начален удар. Тази гъвкава версия на ракетата е отличен избор за средно-напреднали, подрастващи юноши и девойки и начинаещи играчи, които търсят маневреност, контрол и топспин в ударите си. 

Размер на главата 100sq.in
Баланс 330mm
Дължина 27in/68.50cm
Тегло (ненаплетена) 270 грама без кордаж
Профил 22,5/25,5/23mm
Твърдост Stiffness: 70
Състав Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Безплатно наплитане Ракета с безплатно наплитане и кордаж Babolat за 60 лева.
Код на продукт: 101443

GT/Graphite,Tungsten/  Technology – Разположена в ядрото на ракетата, комбинацията от карбон и невероятната твърдост на Tungsten влакната, прави ракетата два пъти по- стабилна от стандартната карбонова, с по-голяма сила на ударите.

Woofer System-  Първата технология, която позволява на рамката и кордажа да взаимодействат всеки път когато играчът удари топката. Технологията осигурявас 25%  по-дълъг контакт на топката с кордажа, което води до по-голяма прецизност и по-добро усещане.

Cortex Active Technology -  Интелигентни вибрационни филтри. Всеки път, когато ракетата удря топката, тя генерира хиляди вибрации, стотици от които предизвикват дискомфорт, докато други помагат на играча да усети по-добре топката. Тъй като всеки играч има различни нужди, Babolat разработи система с три нови антивибратора, за да помогнат на играчите с всякакъв стил на игра да открият точното количество и вид усещания, които пасват на техния специфичен стил и предпочитания.

Evo Beam – Варираща дебелина на профила /21/23/21мм/ , намалява усукването при удара на топката и дава по- добра чувствителност.

Elliptic Geometry - Елипсовидната форма на конструираните ракети на Babolat предпазват от нежелано  усукване и завъртане на рамката без допълнително тегло. Осигурява сила и изключителна маневреност.

New FSI Technology-  Осигурява по-висок център на ракетата (sweetspot), за повече сила и комфорт в контактната зона. Намаляване на разстоянието между кордите за по-голям контрол.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • Poryazov
© 2024 Всички права запазени