Работно време Тел. (0887) 387 924 Понеделник-Петък

Тенис ракета Babolat Pure Aero VS (305 грама) SINGLE

Производител:
Babolat
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 98 кв.инча ♦ Баланс: 315 mm 
♦ Тегло (ненаплетена): 305 грама без кордаж ♦ Профил: 21/23/22mm 
568.00 лв. 341.00 лв.
- 40%

* Размер на грипа:
 • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Jack Sock Jack Sock

Тенис ракета Babolat Pure Aero VS (305 грама)  -  Представяме Ви новото бижу в портфолиото на Babolat. Основната разлика със стандартната тенис ракета на Babolat Pure Aero е в размера на главата при този нов модел VS - 98 кв. инча /по-малка глава по-голям контрол и прецизност, но и по-малък център/.  С тегло от 305 грама без кордажа и с баланс от 315 мм. тази ракета ще Ви донесе повече стабилност при изпълнение на ударите. Със шарка на кордажа от 16х20 тя ще Ви позволи да изпълнявате удари с много добър топспин потенциал като в същото време ще оптимизира Вашия контрол.

         Ракетата се предлага без кордаж/ненаплетена/.

 • Ракетата се предлага без Калъф от Babolat

Основните характеристики на този нов модел за 2020г тенис ракета на френския гигант Babolat са следните:

 • Теглото от 305 грама /ненаплетена/ /Основна разлика в сравнение с класическия PURE AERO модел/
 • Баланс - 315 мм /Основна разлика в сравнение с класическия PURE AERO модел/
 • Размер на главата - 98 кв. инча /Основна разлика в сравнение с класическия PURE AERO модел/
 • Дължина - 27 инча - стандартна
 • Шарка на кордажа - 16/20 /Основна разлика в сравнение с класическия PURE AERO модел/
 • Цвят - Metallic Sylver/Yellow

Кое е новото в тази версия в сравнение с предишния модел Pure Aero?

 • Намаляване на гъвкавостта на рамката на ракетата, в резултат на което удара с топката се усеща по-малко натоварващ за играещата ръка.
 • Преместване на Cortex материала в главата на ракетата на 3 и 9 часа, което резултатира в по-комфортна игра, по-омекотено усещане при удар.
 • Премахване на Short/Long side при наплитане.
 • Възможност за постигане на още по-огромен топ спин.

Ракетата е подходяща за напреднали играчи и професионалисти.

Още полезна информация за новата ракета на Babolat - Pure Aero VS 2020 може да откриете в Секция Технологии към продукта.

 

 

 

 

 

 

Размер на главата 98 кв.инча
Баланс 315 mm
Дължина 27in/68.58cm
Тегло (ненаплетена) 305 грама без кордаж
Профил 21/23/22mm
Твърдост Stiffness: 67
Състав Graphite
Шарка на кордажа 16/20
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Код на продукт: 101427

Babolat Aero Modular 3 -  Ракетите на Babolat се характеризират със специфични рамки.  С цел подобряване на аеродинамиката, увеличаване  мощта и запазване и подобряване на контрола, рамката е с различен профил на три ключови места – при гърловината, главата и дръжката.

Премахване на Long/Short Side при наплитане, но в същото време запазва дълбоки канали за предпазване от преждевременно скъсване на кордажа.

Woofer System-  Първата технология, която позволява на рамката и кордажа да взаимодействат всеки път когато играчът удари топката. Технологията осигурявас 25%  по-дълъг контакт на топката с кордажа, което води до по-голяма прецизност и по-добро усещане.

Cortex Active Technology -  Интелигентни вибрационни филтри. Всеки път, когато ракетата удря топката, тя генерира хиляди вибрации, стотици от които предизвикват дискомфорт, докато други помагат на играча да усети по-добре топката. Тъй като всеки играч има различни нужди, Babolat разработи система с три нови антивибратора, за да помогнат на играчите с всякакъв стил на игра да открият точното количество и вид усещания, които пасват на техния специфичен стил и предпочитания.

От Бабола преместват Cortex Pure Feel на 3 и 9 часа в главата на ракетата за намаляване на излишните вибрации, но и разположен в тези точки основната цел пред Бабола е постигане на изключителен топ спин с тази нова за 2019 тенис ракета.

CDS – Cortex Expert -  Чисто усещане -  Тази система предава полезната информация към играча, а новата дръжка довежда тези усещания по-близо до ръката като гарантира максимален контрол при всеки удар. Ракети – Aero и  Pure Drive.

FSI SPIN ( FRAME STRING INTERACTION) - По- широко пространство между 5 тата и 12 тата хоризонтални корди, позволяващо генериране на по-голям топспин при удара. Продълговати втулки ( громети) за генериране на още по-голям топспин.

Carbon Ply Stabilizer -  Специален карбонов слой в гърлото на ракетата вплетен с графитения слой за максимална стабилност и контрол.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


 • Poryazov
© 2024 Всички права запазени