Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Head Graphene Radical REV - Тенис ракети

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 98 sq.in ♦ Баланс: 360mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 260 gr. ♦ Профил: 20/23/21mm. 
339.00 лв. 219.00 лв.
- 35%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Най-леката ракета от серията Radical. Тя се характеризира със своя баланс към главата на ракетата и благодарение на това генерира сила и стабилност при отиграванията, както от основната линия, така и при изпълнение на волета и  начални удари.  Благодарение на Dynamic String Pattern, тази ракета притежава изключителен контрол и възможност за генериране на топспин.  Radical  REV  е изключително гъвкава ракета, която притежава феноменална комбинация от маневреност и стабилност.

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

Размер на главата 98 sq.in
Баланс 360mm.
Тегло (ненаплетена) 260 gr.
Профил 20/23/21mm.
Твърдост Stiffness 63
Шарка на кордажа Dynamic 16/19
Код на продукт: 230544

Graphene   – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г. Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2014 - 2018 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax