Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Head Graphene Prestige Rev Pro - Тенис ракети

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 93 sq.in ♦ Баланс: 315mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 300 gr. ♦ Профил: 20 mm 
429.00 лв. 264.00 лв.
- 38%

* Размер на грипа:
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Graphene Prestige Rev Pro е най-леката ракета от серията Prestige правена  някога. Тази ракета е достатъчно маневрена за да се хареса от широк кръг играчи. Замахването за ударите с нея става по-бързо от другите ракети от тази серия, за това Rev Pro е идеална за играчи, които оценяват генерирането на скорост и топспин. В допълнение към намаленото тегло на ракетата, тя се характеризира със своята Dynamic String Pettern, която комбинира изключителен контрол заедно с по-добро усещане при удари извън центъра на ракетата. Graphene Prestige Rev Pro е голямата промяна на Head за 2014г.  Тази ракета притежава маневреност, лекота при замахването, което позволява да се придаде по-голяма сила и въртене на топката при всички удари по корта. Тя е подходяща за играчи, които търсят по-лека ракета, в съчетание с по-плътни удари благодарение на намаления размер на главата на ракетата (93sq.in).

Размер на главата 93 sq.in
Баланс 315mm.
Дължина 27in/68.5cm.
Тегло (ненаплетена) 300 gr.
Профил 20 mm
Твърдост Stiffness 61
Състав Graphene
Шарка на кордажа Dynamic 16/19
Ниво на сила Low
Сила на замах Fast
Код на продукт: 230334

Graphene   – Най-здравия и най-лек материал в света.  Открит през 2004г. Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2014 - 2018 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax