Работно време 09:00 - 17:00 понеделник - петък

Детска тенис ракета Head GRAPHENE TOUCH RADICAL Junior 26

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100 кв.инча ♦ Баланс: 325 мм 
♦ Тегло (ненаплетена): 245 грама ♦ Профил: 24мм 
219.00 лв. 115.00 лв.
- 47%

* Размер на грипа:
  • 0
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Детска тенис ракета HEAD GRAPHENE TOUCH RADICAL JUNIOR 26

Подходяща за деца между 9 и 11 години ( 66см. дължина на ракетата). Подходяща за игра на  зелен корт. Чисто новата Radical Jr. е базирана на нова конструкция, която комбинира маневреност и сила, така че младите играчи могат да се възползват от предимствата на Graphene TOUCH технологията.

Предлага се фабрично наплетена от HEAD и с цял калъф към ракетата.

Graphene TOUCH  -  следващото поколение Graphene.  Открийте новата ера в Graphene технологиите. Ако веднъж си играл с ракета от Graphene, никога не би се лишил от допълнителния замах, който ти дава при всеки удар. Сега си представете следващата фаза на тази революзионна технология – GRAPHENE TOUCH,  ново поколение ракети Head, направени от най-здравия материал в света с още 30% по-здрав и 20% по-лек, за повишено разпределение на тежестта, перфектна маневреност и бързина, която ще отвее опонентите Ви.

Перфектна за млади и амбициозни тенисисити, които търсят правилната комбинация от сила, контрол и топспин при нанасяне на ударите в тениса. По-лесен и лек за игра от серията Radical за възрастни, поддържа меко докосване и по-малко ненужни вибрации за максимален комфорт.

Динамично разположение корди с наплетка 16/19 за по-голямо въртене, така както и иновативната технология Graphene Touch, която осигурява максимална чувствителност и стабилност.

 

 

Размер на главата 100 кв.инча
Баланс 325 мм
Дължина 26in/66.0 см.
Тегло (ненаплетена) 245 грама
Профил 24мм
Състав Full Graphite, Graphene Touch
Шарка на кордажа 16/19
Код на продукт: 233108

Graphene   – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2021 Всички права запазени