Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Детска ракета за тенис Head Graphene XT Radical Junior 26

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 100sq.in ♦ Баланс: 325mm 
♦ Тегло (ненаплетена): 245гр. ♦ Профил: 24мм 
215.00 лв. 151.00 лв.
- 30%

* Размер на грипа:
  • 2
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Детска тенис ракета HEAD GRAPHENE XT RADICAL JUNIOR 26

Подходяща за деца между 9 и 11 години ( 66см. дължина на ракетата). Подходяща за игра на  зелен корт. Чисто новата Radical Jr. е базирана на нова конструкция, която комбинира маневреност и сила, така че младите играчи могат да се възползват от предимствата на Graphene XT технологията.

Graphene XT  -  следващото поколение Graphene.  Открийте новата ера в Graphene технологиите. Ако веднъж си играл с ракета от Graphene, никога не би се лишил от допълнителния замах, който ти дава при всеки удар. Сега си представете следващата фаза на тази революзионна технология – GRAPHENE XT,  ново поколение ракети Head, направени от най-здравия материал в света с още 30% по-здрав и 20% по-лек, за повишено разпределение на тежестта, перфектна маневреност и бързина, която ще отвее опонентите Ви.

Sony Sensor Compatible -  Sony Sensor Technology – Анализирай твоята игра както никога до сега. Sony Smart Sensor свързан към специална капачка изпраща данни от твоята игра към своя смартфон или таблет. Има възможност дори за видео.

 

Размер на главата 100sq.in
Баланс 325mm
Дължина 26in/66.0cm
Тегло (ненаплетена) 245гр.
Профил 24мм
Състав Full Graphite, Graphene XT
Шарка на кордажа 16/19
Код на продукт: 234106

Graphene   – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


  • RapidSSL Seal
© 2019 Всички права запазени