Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Тенис ракета Head You Tek Graphene Speed Lite 260

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 102 sq.in ♦ Баланс: 340mm. 
♦ Тегло (ненаплетена): 260 гр. ♦ Профил: 24/24/24mm. 
339.00 лв. 209.00 лв.
- 38%

* Размер на грипа:
  • 3
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Тенис ракета Head You Tek Graphene Speed Lite

Head You Tek Graphene Speed Lite -  Най-леката версия ракета от Серията  Graphene XT Speed дава на начинаещите и средно-напреднали играчи лесен достъп до топспин и контролирана сила на ударите.  Ракетата притежава изключителна маневреност благодарение на теглото от 260 грама (без кордаж) и баланс – 340 мм. Размерът на главата на ракетата от 102 инча или 660кв.см дава възможност за лесна игра на мрежата – волета и смач благодарение на увеличения център на ракетата ( така наречения „sweetspot” ).

Технологии :

Graphene -  Открийте новата ера в Graphene технологиите. Ако веднъж си играл с ракета от Graphene, никога не би се лишил от допълнителния замах, който ти дава при всеки удар. Най-здравия материал в света за повишено разпределение на тежестта, перфектна маневреност и бързина, която ще отвее опонентите Ви.

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

 

Размер на главата 102 sq.in
Баланс 340mm.
Дължина 27 in/ 68,50cm
Тегло (ненаплетена) 260 гр.
Профил 24/24/24mm.
Твърдост Stiffness 66
Състав Graphene, Graphite
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила Low-Medium
Сила на замах Medium-Fast
Код на продукт: 230073

Graphene    – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г., Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Graphene  XT  -  Следващото поколение Graphene.  Тази еволюция на стандартния Graphene използва по-големи молекули, което позволява по-добро взаимодействие. Резултатът е получаване на ракета, която е 20% по-лека и  30% по-здрава, позволявайки още по-добро разпределение на тежестта.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


© 2014 - 2018 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax