Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Поръчка и доставка

ВСИЧКИ МАРАТОНКИ ПОРЪЧАНИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН TENNISSELECT.COM СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ.

ВСИЧКИ ОБЛЕКЛА ПОРЪЧАНИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН TENNISSELECT.COM СЕ ИЗПРАЩАТ САМО С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД, НЯМАТ ОПЦИЯ ТЕСТ.

МОЛЯ, ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД, ЧЕ ПРИ ВРЪЩАНЕ НА ДАДЕН ПРОДУКТ, ЗАПЛАТЕНИТЕ ОТ ВАС СУМИ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ САМО ПО БАНКОВ ПЪТ.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ СА 100% ОРИГИНАЛНИ. НЕ ПРЕДЛАГАМЕ РЕПЛИКИ.

 

 

TENNISSELECT.COM работи с куриерските услуги на ECONT EXPRESS .

Моля, имайте в  предвид, че връщането на продукт (Неподходящ размер облекло или маратонки) е за Ваша сметка, освен ако не е изпратен грешен такъв или при обстоятелства възникнали по наша вина. Повторното изпращане от нас към Вас (ако има такова) е за наша сметка. Всяко следващо връщане и трето изпращане на продукти е за Ваша сметка.

Условия за безплатна  доставка:

1. До офис на ЕКОНТ    -   за всички поръчки на стойност над 49,99 лв(Моля, посочете офис на ECONT EXPRESS   като коментар към поръчката или наш служител ще Ви препоръча офис при телефонното обаждане за уточняване на поръчката)

2. До адрес на клиента  - за всички поръчки на стойност над 99,99 лв. 

Ако стойността на поръчката Ви е по-малка от 50 лв. доставката е за Ваша сметка.

Ако стойността на поръчката Ви е по-малка от 100 лв. и е до Ваш посочен адрес, доставката е за Ваша сметка.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

1. Плащате директно на куриера при получаването на стоката било то в офис на ECONT или до Ваш адрес.

2. EPAY.BG

3. PAY PAL - Световно-известна и сигурна система за плащания.

4. Банков превод по наша банкова сметка.  Ако желаете този начин на плащане, моля пишете на info@tennisselect.com или се свържете с нас на посочените в сайта телефони.

Всички продукти се обработват и изпращат по ECONT само след потвърждение от наша страна чрез телефонно обаждане или e-mail.

Времето за доставка е от 1 до 3 работни дни от потвърждаване на поръчката.

Над 80% от продуктите, които предлагаме са налични в нашия склад.  

Ние ще Ви уведомим ако поради някакви обстоятелства има вероятност да бъде забавена доставката.

Ако има артикул на търговските марки, с които работим, който Ви интересува (а не го откривате в www.tennisselect.com) можете да се свържете с нас. Ще се постараем да удовлетворим желанията Ви.

Искаме да съобщим, че всички наши продукти са ни предоставени от официалните представители на марките било то от България или Европа. Всички продукти са излезли от официалните заводи на марките, с които работим. 

Не забравяйте, че за нас удовлетворението на клиента от закупените продукти в нашия онлайн магазин е на 1 място. Ще се опитаме да Ви накараме да се чувствате спокойни, задоволени и да превърнете Вашето пазаруване от www.tennisselect.com в истинско удоволствие.

Уверете се сами от нашето компетентно обслужване, препоръки и всичко за което се сещате относно продуктите предлагани от нас. Не се притеснявайте да ни се обадите на посочените в сайта телефони, за да получите най-добрата консултация относно закупуване на тенис ракета, маратонки, облекла, кордажи, аксесоари и друго, което Ви интересува. Питайте ни за всичко, от което имате нужда, няма да затворим телефона на никого.

Как да поръчам?

Изберете продукта, който бихте желали да закупите и кликнете върху него. Повечето артикули имат 'Задължително' поле под цената, в което трябва да посочите конкретна стойност (например - размер на грип при ракетите; размер на тенис обувките или облеклото).  След посочване на съответната стойност натиснете бутон 'В кошницата' за да добавите избрания продукт. В ляво от бутона може да регулирате количеството на избрания артикул чрез бутони "-" и "+". Ако желаете можете да продължите с разглеждане и добавяне на още продукти към Кошницата или директно да поръчате това, което вече сте добавили в Кошницата.  

При позициониране на мишката върху розовият бутон с  изобразена количка в горния десен ъгъл на екрана можете да проследите съдържанието на кошницата си - брой артикули и обща стойност.

В края на този прозорец има два бутона -1. Бутон "Вижте Кошницата" и 2. Бутон "Плащане".

При натискане на 1. Бутон "Вижте Кошницата" системата Ви визуализира избраните продукти заедно със снимка, наименование, модел(артикулен номер), кличество, единична цена и общо.  По-надолу ще видите два бутона: Бутон "Използвай Купон Кода или Ваучер за отстъпка" и Бутон "Използвай Ваучерът за подарък" след натискане на които(бутони) изскачат празни полета за въвеждане на съответните стойности(кодове). След въвеждане на кодовете, които имате може да продължите с поръчката като кликнете върху бутон 'Плащане'

Вариант с Бутон "Ваучер за отстъпка" :

 

Вариант с Бутон "Ваучер за подарък" :

 

При натискане на 2. Бутон "Плащане" се отваря прозорец, където трябва да попълните своите лични данни за доставка до адрес или доставка до офис (указва се в празното поле с наименование : "Коментари към поръчката"). Преди да натиснете Бутон "Поръчай" се намират празни полета за въвеждане съответно на "Код за отстъпка" и/или "Подаръчен ваучер" (ако имате такива). След въвеждането им трябва да натиснете Бутон "Обнови", за да може системата да разпознае и приложи тези кодове и след това натискате бутон "Поръчай" или "Потвърди поръчката".

  • Ако желаете сега да регистрирате своя Профил - трябва да попълните формата с необходимите за доставката данни, както и паролата за бъдещ достъп до Вашия Профил.
  • Ако желаете да пазарувате като Гост -  трябва да попълните формата с необходимите за доставката данни.
  • Ако сте 'съществуващ клиент' - въведете Вашия e-mail и парола, основните данни Вие вече сте попълнили при създаване на Профила си - убедете се в достоверността им.

Важно : Ако поради някакви обстоятелства Бутони "Вижте Кошницата и "Плащане" не се визуализират при позициониране на мишката върху бутона в горния десен ъгъл, моля използвайте Бутони - "Количка" и "Към Плащане", които се намират в близост до Бутон "Моят Профил".

Последната стъпка е да проверите и потвърдите поръчката. В посочения от Вас e-mail ще получите съобщение, че поръчката Ви е приета и се обработва.

При поръчка на облекла и маратонки, които са Ви малки или по-големи, Ние ще заменим продукта с подходящия размер за Вас (маратонки или облекла) като в този случай Вие ще заплатите само връщането на неподходящия размер продукт, а ние ще Ви изпратим подходящия за Наша сметка. Ние от www.tennisselect.com съзнаваме, че доста от Вас се колебаят какъв размер облекла или маратонки да си поръчат. Не се притеснявайте за това, ние ще поемем изпращането на евентуалния нов рамер продукт за наша сметка. За Вас остава единствено заплащането на връщането на стария размер продукт, който не съответства на първоначалния Ви избор. И ако стойността на първоначалния продукт е над 50 лева първото изпращане също е за наша сметка. Но все пак Ви съветваме да разгледате таблиците за размери на отделните марки, които са побликувани в Секция "Размер на обувките" и Размер на облеклото". Ако имате въпроси относно размерите на облеклата и маратонките не се колебайте да се обадите на тел. 0887 280 125 за да обсъдим това.

© 2014 - 2018 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax