Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Отменяне

МОЛЯ ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД, ЧЕ ВРЪЩАНЕТО НА ПРОДУКТИ СЛЕД ПРЕГЛЕД И ТЕСТ Е ЗА ВАША СМЕТКА. ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ПО СЛЕДВАЩО ИЗПРАЩАНЕ НА ПОДХОДЯЩИ РАЗМЕРИ(АКО ИМА ТАКОВА) СА ЗА НАША СМЕТКА. 

МОЛЯ, ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ВРЪЩАНЕТО НА СУМИ ПО ВЪРНАТИ ПРОДУКТИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА САМО ПО БАНКОВ ПЪТ.

Клиент има правo да замени или върне получената стока  в срок от 30 работни дни от датата на получаване, в следните случаи:

  • Клиентът е поръчал неподходящ размер на стоката;
  • Без основателна причина (според българското законодателство);
  • В случай на гаранционен дефект - колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието си; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктът има фабричен дефект (тези обстоятелства са описани по-подробно в раздел "Гаранция").

Вие трябва да информирате  www.tennisselect.com  за своето намерение да замените или върнете закупения продукт, чрез e-mail или по телефон, в рамките на 30 работни дни след получаване на продукта. След като известите желанието си, Вие сте отговорен за връщането на стоката в рамките на 30 работни дни от получаване на продукта, в противен случай искането Ви ще бъде счетено за недействително.

Върнатият продукт трябва да бъде в идеално състояние - неупотребяван, чист, без странични миризми, в оригиналната си опаковка, с всички прикачени етикети и придружаваща документация. В случай, че продукта е бил доставен коректно и няма видим дефект по него, разходите за връщането и изпращането на нова стока ще останат за Ваша сметка. 

При поръчка на облекла и маратонки, които са Ви малки или по-големи, Ние ще заменим продукта с подходящия размер за Вас (маратонки или облекла) като в този случай Вие ще заплатите само връщането на неподходящия размер продукт, а ние ще Ви изпратим подходящия за Наша сметка. Ние от www.tennisselect.com съзнаваме, че доста от Вас се колебаят какъв размер облекла или маратонки да си поръчат. Не се притеснявайте за това, ние ще поемем изпращането на евентуалния нов рамер продукт за наша сметка. За Вас остава единствено заплащането на връщането на стария размер продукт, който не съответства на първоначалния Ви избор. И ако стойността на първоначалния продукт е над 50 лева първото изпращане също е за наша сметка. Но все пак Ви съветваме да разгледате таблиците за размери на отделните марки, които са побликувани в Секция "Размер на обувките" и Размер на облеклото". Ако имате въпроси относно размерите на облеклата и маратонките не се колебайте да се обадите на тел. 0887 280 125 за да обсъдим това.

Не забравяйте, че за нас удовлетворението на клиента от закупените продукти в нашия онлайн магазин е на 1 място. Ще се опитаме да Ви накараме да се чувствате спокойни, задоволени и да превърнете Вашето пазаруване от www.tennisselect.com в истинско удоволствие.

Уверете се сами от нашето компетентно обслужване, препоръки и всичко за което се сещате относно продуктите предлагани от нас. Не се притеснявайте да ни се обадите на посочените в сайта телефони, за да получите най-добрата консултация относно закупуване на тенис ракета, маратонки, облекла, кордажи, аксесоари и друго, което Ви интересува. Питайте ни за всичко, което Ви интересува, няма да затворим телефона на никого.

Ако са налице всички изисквания относно върнатия продукт ние ще го заменим за желания от Вас. При невъзможност за замяна,  www.tennisselect.com ще възстанови заплатената от Вас сума, не по-късно от 7 работни дни, считано от датата на потвърждението, че продуктът е върнат в перфектно състояние в офиса на Интернет магазина. Възстановяването на сумата става по банков път по посочена от Вас лична банкова сметка.

Не може да претендирате за замяна или възстановяванена сума ако върнатият продукт не е в перфектно състояние. При наличие на какъвто и да било дефект по опаковката или съдържанието ( следи от използване, свалени протектори, етикети и други), ние ще Ви върнем първоначалния продукт за Ваша сметка.

 

© 2014 - 2018 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax