Работно време 09:00 - 18:00 понеделник - петък

Head Graphene Radical MP - Тенис ракети

Производител:
Head
0 Отзива    0 Отзива | Напишете отзив
♦ Размер на главата: 98sq.in ♦ Баланс: 315mm 
♦ Тегло (ненаплетена): 295g ♦ Профил: 20/23/21mm 
399.00 лв. 237.00 лв.
- 41%

* Размер на грипа:
  • 4
Сравни
В любими
Всички цени са с включен ДДС

Използва се от професионален тенисист:

Bernard Tomic Bernard Tomic

Една от най-популярните ракети Head Radical  MP, отличаваща се със изключителен контрол е обновена  с нова динамична наплетка (Dynamic String Pattern 16/19) и нов внедрен материал наречен Графен. Тази Динамична наплетка 16/19 се характеризира с концентрация на повече вертикали( mains)  в средата на ракетата за по-добър контрол, като в същото време се оставя към краищата наплетката да е по-разредена за по-малък шок върху ръката  и по-малка загуба на сила при удари извън центъра.  Резултатът е впечатляващ , една безгрешна прецизност и сила, с която серията Радикал е известна.  Отворената наплетка 16/19  спомага за постигане на повече топспин и слайс , както от основната линия, така и при изпълнение на начални удари. Като цяло това е една изключителна ракета подходяща за играчи, които търсят  изключителна прецизност и чувство съчетани с феноменален баланс между сила и контрол.

 

Ракетата се предлага ненаплетена и без калъф.

Размер на главата 98sq.in
Баланс 315mm
Дължина 68.5cm
Тегло (ненаплетена) 295g
Профил 20/23/21mm
Твърдост 64
Състав Graphene
Шарка на кордажа 16/19
Ниво на сила low -medium
Сила на замах medium-fast
Код на продукт: 230514

Graphene   – най-здравият и най-лек материал в света.  Открит през 2004г. Graphene се състои от два двуизмерни слоя въглеродни атоми. Този материал има сила на чупене 200 пъти по-голяма от стоманата, което го превръща в най-доброто вещество за изграждане на новите ракети на HEAD, като им придава невероятни свойства. Технологията Graphene за първи път прави възможно преразпределянето на тежестта в ракетите на HEAD. Използването на Graphene в шийката, измества тежестта от средата на ракетата към по-функционални зони като върха и грипа. Тази уникална конструкция дава на играчите несравнима меневреност и повишена сила на замаха. С други думи, с ракетите с Graphene се играе по-лесно, с по-голяма сила на ударите. Те наистина ще затруднят противниците Ви.

Dynamic String Pettern  -   Динамичната 16/19 наплетка на ракетата поставя 8 от вертикалите (mains) в средата на ракетата за постигане контрола от по-гъстите наплетки  и  топспина нуждаещ се от по-отворена наплетка към краищата на ракетата.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашето мнение:

Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лошо           Добре

Въведете кода в полето по-долу:


© 2014 - 2018 Всички права запазени | Оптимизация на Интернет магазин от IdeaMax